Yedekliği Sevmiyorum

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaşımızın beraberlik golünü atan Brezilyalı futbolcusu Bobo, oyuna sonradan girmesiyle ilgili bir yorumda bulunmazken, attığı golü beğendiğini sözlerine ekledi.

Bobo sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beraberliği getiren golü attım ama daha fazla da şanslarımız vardı, bu şansları kullanabilseydik galibiyetle de maçtan ayrılabilirdik. Ben de yedek kalmayı sevmiyorum, yedek kalmayı kabul ettiğim gün futbolu bırakmam lazım. Sonradan girdiğim oyunlarda en iyisini yapmaya çalışıyorum, diğer hafta ilk 11'de başlayabilmek için. Takımımız çok iyi oynadı, genele baktığımız zaman galibiyeti hakeden taraf bizdik ama olmadı."

Bobo Sonuna Kadar HakLı Nobre'den Daha EtkiLi GoL YoLLarında Mustafa Hoca Bobo'yu GörmeLi Artık

BoBo'nun yedek kaLması hata. . .
Ama zaten kim severki yedek oLmayı =)

lig tv muhabiri çok uğraştı maç sonunda bobonun ağzından mustafa denizli aleyhine laf almak için ama kendisi babayı aldı...
burda mesele nobre TC vatandaşı, bobo değil yoksa holosko da oynamasa bu adama yedek kalsın diye mi bu kadar para veriliyor denecek
kimse maldonadonun josiconun linderothun kewellin kaç maç oynadığını sorgulamazken ihtiyaç anında ortaya çıkan takır takır gollerini sıralayan boboya laf söyleyemez

Geri