Yeşil Acıdan Çıkar…

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
nedensiz201.jpg

- Günaydın.
- …
- Günaydııııın.
- …
- Sevgilim Kahvaltı hazır mı?

Günaydın sevgilim;
ßir anlık sesimden mahrum bıraktığım için özür dilerim… Evet kahvaltı hazır. Asırlardır yaşattıkların kadar gerçek ve fulu..
Ekmek sıcak sevgilim ve asla soğumayacak. Çünkü mayasına iç çekilerek yaşattığın her yaşamdan bir tutam koydum. Yani düşleri, kelimelerle birleştirip eritme zahmetine girmeyeceksin. Haydi! Üstüne kıpkırmızı kan sızan korkulardan sür. Ve Leylanın Hıçkırıkları senfonisinin sesini biraz daha aç..
ßiliyorum kızıyorsun bana. Ve kızdığın her nadir vakitte düşündüğün gibi ‘Yaratıldığımdan beri hiç bu kadar hafife alınmamıştım’ diye düşünüyorsun. Ama lütfen anla! Mutluluğun kardeşin olmadığı gerçeğini öğrendiğimden beri, ağlamayarak çürüttüğüm aşklarımı taşıyamıyor bu bünye. O yüzden Acı adı yeşille anılsın istemiyorum artık.. Elbet uçurumun kenarında bıraktığın canların ahı beni de tutar. Korkuyorum.. Düşündükçe yaralarıma tuzlu kasvet basılıyor sanki..

- Neden? Neden ama!!
- ……..

Tam olarak ifade edemem aslında..
ßelki de kaçışımı tetikleyen asırlardır vazgeçirdiğin aşkların teninde bıraktığı o buruk koku.. İçime işlemiş sanki ve senle olan her şeye.. Her gece şehvete kanıp ama devamında sana ulaşamadığım boşluklarda çarmağa gerişilim..
ßilmiyorum belki sürgünüm belki de özgürlüğüm olacak bu kaçış..
Doğru ya da yanlış! Her seçimin bedeli var.
Acı sensin.
Ve aşk acısız olmaz!
Eksik kalacağımı bile bile kendimi senden çalıyorum.. Ve o yüzden Acı adı yeşille anılsın istemiyorum artık..
Elbet uçurumun kenarında bıraktığın canların ahı beni de tutar. Korkuyorum..

Yıldızsız bir zaman kaymasıydı. Hoştu, güzeldi, can yakıcıydı..
Yine de günler sana aydın olsun sevgilim.
ßir anlık/sonsuza dek sesimden mahrum bıraktığım/bırakacağım için özür dilerim…

Hoşça kal..

Yeşil.

Ş. ßuse Olgunçelik
Alıntıdır

Geri