Yazma Sorunu Lütfen Bakın Önemli ! ! ! ! !

WikitaKiki

New member
Reaction score
0
S.a arkadaşlar

2 gün önce lg nin HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N modelli dvd-ram sürücüsünü aldım . Bu sabaha kadar yazma işleminde hiç bi sorun yoktu ama bu sabah kalktıgımda
lanet_olasi_hata.JPG

işte bu hatayı verdi . Bir sürü sey yaptım ama hata gitmio . Nerodan da yazmayı denedim ama yine de olmadı yardım edin lütfennnnn...

NOT : BOŞ DVD Yİ CD OLARAK CD Yİ İSE DVD OLARAK GÖSTERİYO...:saskin:saskin:saskin

öncelikli olarak başka marka cd veya dvd dene, bunlardan sonra başka bir cd yazdırma programı dene (ki nette bir çok yerde bulabilirsin) bu seçeneklerin ikiside sonuç vermezse eğer ya aldığın dvd-ram sürücüsünde problem var aldığını yere götür yada bunu denemeden önce dvd-ram'ını başka bir pc'ye takarak test et derim..

öncelikli olarak başka marka cd veya dvd dene, bunlardan sonra başka bir cd yazdırma programı dene (ki nette bir çok yerde bulabilirsin) bu seçeneklerin ikiside sonuç vermezse eğer ya aldığın dvd-ram sürücüsünde problem var aldığını yere götür yada bunu denemeden önce dvd-ram'ını başka bir pc'ye takarak test et derim..

Başka marka dvd ve cd yi denedim olmadı . 5-6 tane yazma programı denedim hepsinde yazma işlemi başlamadan pc donuyo . Şimdi de dvd-ram i başka pc ye takmayı deniycem saol...

dvd: usb mi? ide mi? ide kabloysa kesin başka bi ide kablosu dene.. usb ise başka usb port unu..
olmadı..en sonda garantiye götür.. dvd yi cd, cd yi dvd göreninide ilk defa duydum:saskin

dvd: usb mi? ide mi? ide kabloysa kesin başka bi ide kablosu dene.. usb ise başka usb port unu..
olmadı..en sonda garantiye götür.. dvd yi cd, cd yi dvd göreninide ilk defa duydum:saskin

dvd-ram'ın sata olma ihtimalide var, oda olabilir...pc bu anakarttan bile yapabilir :durdurun

dvdin sata veya ide ise sata ve ide kabloların gevşemiş olabilir veya değiştir düzelir...

2 gün önce adliysan ve bugüne kadar calisiyor ise git aldigin yere firlat kafalarina yenisini al ugrasma

Tesekkurler arkadaşlar geriverdim yenisini aldım bu çalışıyor...

Geri