yazar ismi değiştirme-yardımmm

celt

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar elimde bulunan mp3 dosyalarını düzenlemek istiyorum. Mesela konu veya yazar kısmı boş olan bir dosyaya yazar eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? normal sağ tıklayıp özellikler özet bölümüne girdiğimde ordan değişiklik yapılamıyor. Fikri olan varsa çok yardımcı olur. Şimdiden teşekkürler.

yok mudur hiç fikri olan beyler?

ben ismini unuttum ama bir program vardı:)))

sag tiklayip özellikler dediginde salt okunur [read-only] seceneginin yanindaki check box'u bosalt tamam de cik sonra tekrar gir o bahsettigin özet yerine yaparsin degisiklik.

VaGaBoNdSe' Alıntı:
sag tiklayip özellikler dediginde salt okunur [read-only] seceneginin yanindaki check box'u bosalt tamam de cik sonra tekrar gir o bahsettigin özet yerine yaparsin degisiklik.
hocam saolasın fakat sorun salt okunur ile çözülmüyo yine o yazar kısmında değişiklik yapamıyorum sadece başlık ve açıklamalar kısmında değişiklik yapılabiliyor.

carettaist' Alıntı:
ben ismini unuttum ama bir program vardı:)))
=) hocam saolasın fakat baya aratmama rağmen bir türlü bulamadım bu konuyla ilgili herhangi bir program fikri olan varmıdır acaba?

Ya napacan değşitripte mix mi yaptın yoksa.???Adını koyacan :)Salla gitsin

winamp kullan herhangi bi versiyon playlistten şarkıya sağ tıkla (wiev file info) tıkla ve değiştir

sag olasin bende bu programi ariyordum

Geri