Yazıklar Olsun

admiral

New member
Reaction score
0

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'yı 2 - 1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırıya değindi. Terim, "Yazıklar olsun, Türk insanının ne örfünde ne ananesinde boyle birşey yoktur. Bu kadar ana baba evladına yazıktır" dedi.

Karşılaşma sonrasında Fatih Terim’in neler söyleneceği merakla bekleniyordu. Ancak İmparator, Gaziantep’te dün yaşanan bombalı terör saldırısı nedeniyle oldukça öfkeliydi. Söze, “Güzel güzel futbol konuşayım, her soruyu cevaplaayım diyordum ama Antep olaylarını duyunca çok sinirlendim” diyerek başlayan Fatih Terim, “Bir yere ateş düşmüş, kan gövdeyi düşürmüş, kardeş kardeşi vuruyor. Ben burada iyi oynadık demekten utanıyorum. Yazıklar olsun, ne oluyor bu ülkeye?” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunlar vatan evladı, ailenin evladı değil mi? Anası, bacısı, çoluğu çocuğu yok mu? Biz böyle bir ülke miydik? Neyimizi paylaşamıyoruz? Tamam, futbol konuşalım, her dakika konuşalım. Ancak çok üzgünüm, içimden konuşmak gelmiyor. Topu katliama gidiyor iş. Orada bomba, burada ölüm... Öyle kınıyorum filan yok. Yazıklar olsun diyorum. Asabım bozuk, çok sinirliyim. Ben de bu ülkenin evladıyım. Bu ülkenin bayrağını, armasını yıllarca taşıdım. Nedir bu arkadaş! Ateş düştüğü yeri yakar. Bugün kusura bakmayın, özür diliyorum ama benden lütfen hiçbir şey beklemeyin”.

Video İçin

Geri