Yazıklar olsun size!

burada vahim olan bir durum var. TSK çökmüştür. komuta kademesi çökmüştür. bu onun açık resmidir. bu adam nasıl olduda jandarma genel komutanı oldu. bu mevkiye kadar nasıl yükselebildi. hadi diyelim ki yükseldi ve ondan sonra bozuldu.

İşte tüm ergenekon operasyonunun amacı tam da budur.
Bu söylediklerini halkın ne kadar büyük bir kısmı söyleyebilirse Türkiye'nin 2050 yılında hala varolabilme şansı o kadar azalır.
Çünkü bizim ortadoğu cehenneminde 1000 senedir varolmamızın teknedeni ordumuzdur.

Türkiye'yi yıkmak için ................................yırtan ama başaramayan batılı devletler 2. dünya savaşı ve Soğuk savaş döneminde Türkiye nin toprak bütünlüğünden yanaydı.

Sovyet Rusya tehlikesi kalktığından beri Türkiye'yi paylaşım planları yeniden başlamıştır. Güçlü bir Türkiye ile başedemeyecekleri için böl ve yönet politikasına tam gaz verdiler.

Önce Kürt Türk diye böl, sonra laik islamcı diye böl. Sonra ORDU yu yıprat. Türklerin en büyük özelliği ordu millet olma özelliğini zayıflat.

BİR SONRAKİ ADIM İÇ ÇATIŞMALAR YARATMAKTIR.
KÜRTLER AYAKLANMA ÇIKARIP TÜRKLER BUNU ŞİDDETLE BASTIRMAYA KALKTIKLARINDA ABD ve BATILI EMPERYALİSTLERİN TÜRKİYE YE MÜDAHALE ETME HAKKI DOĞACAKTIR.

Bu sevr mantığıdır. Türkiye de iç karışıklık çıkar sonra insan hakları diye Türkiye ye askeri müdahale yap.

................................

BİR DE BANA SARHOŞ DİYEN KENDİNİ BİLMEZ.

ÖNCE ŞUNU SÖYLE BAKALIM FETHULLAH'INIZ BİR YERİ SIKIŞINCA HANGİ ÜLKEYE KOŞUYOR. DEMEK Kİ NURCU LİDERLERİN 2. VATANI SİZİN 1. DÜŞMANINIZ.
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ.

Öyle bol keseden sallamakla olmuyor. Bir nane bilmeyenler yine ciddi yorumlara sen sarhoş musun kafan mı iyi diye yanıt vermeye başlamışlar. Söyleyecek fikri ve zikri olmayanların tek yapabilecekleri budur.
Zaten sizin siyasi görüşünüzde herhangi bir siyasi bilgisi kültürü olmayanların görüşüdür. Tarih, siyaset, iktiast, hukuk bilmiyorsan islamcı ol. Çünkü o allahın yolu kesin doğrudur.

bölüm modu uyarısı= yorumlarınızı daha sakin kişileri hedef gösterek yapmayınız

İşte tüm ergenekon operasyonunun amacı tam da budur.
Bu söylediklerini halkın ne kadar büyük bir kısmı söyleyebilirse Türkiye'nin 2050 yılında hala varolabilme şansı o kadar azalır.
Çünkü bizim ortadoğu cehenneminde 1000 senedir varolmamızın teknedeni ordumuzdur.

Türkiye'yi yıkmak için kıçını yırtan ama başaramayan batılı devletler 2. dünya savaşı ve Soğuk savaş döneminde Türkiye nin toprak bütünlüğünden yanaydı.

Sovyet Rusya tehlikesi kalktığından beri Türkiye'yi paylaşım planları yeniden başlamıştır. Güçlü bir Türkiye ile başedemeyecekleri için böl ve yönet politikasına tam gaz verdiler.

Önce Kürt Türk diye böl, sonra laik islamcı diye böl. Sonra ORDU yu yıprat. Türklerin en büyük özelliği ordu millet olma özelliğini zayıflat.

BİR SONRAKİ ADIM İÇ ÇATIŞMALAR YARATMAKTIR.
KÜRTLER AYAKLANMA ÇIKARIP TÜRKLER BUNU ŞİDDETLE BASTIRMAYA KALKTIKLARINDA ABD ve BATILI EMPERYALİSTLERİN TÜRKİYE YE MÜDAHALE ETME HAKKI DOĞACAKTIR.

Bu sevr mantığıdır. Türkiye de iç karışıklık çıkar sonra insan hakları diye Türkiye ye askeri müdahale yap.

Senin gibiler arttıkça bu ülkenin yıkılma ihtimali de artıyor...

BİR DE BANA SARHOŞ DİYEN KENDİNİ BİLMEZ.

ÖNCE ŞUNU SÖYLE BAKALIM FETHULLAH'INIZ BİR YERİ SIKIŞINCA HANGİ ÜLKEYE KOŞUYOR. DEMEK Kİ NURCU LİDERLERİN 2. VATANI SİZİN 1. DÜŞMANINIZ.
BU NE YAMAN ÇELİŞKİ.

Öyle bol keseden sallamakla olmuyor. Bir nane bilmeyenler yine ciddi yorumlara sen sarhoş musun kafan mı iyi diye yanıt vermeye başlamışlar. Söyleyecek fikri ve zikri olmayanların tek yapabilecekleri budur.
Zaten sizin siyasi görüşünüzde herhangi bir siyasi bilgisi kültürü olmayanların görüşüdür. Tarih, siyaset, iktiast, hukuk bilmiyorsan islamcı ol. Çünkü o allahın yolu kesin doğrudur.

digiklan kimin kendini bilmdiği ortada.Ben kimseye sarhoş demedim bir
iki;yazdıklarının akla mantığa gelir yanı olmadığını göstermek için uçmuşsun dedim.
üç;sana cevap veren herkesi Fetullahçı ilan edip zırvalıyorsun.
dört;benim herhangi bir siyasi bilgisi,kültürü olmayan biri demişsin,sana burda tarih dersi verecek değilim.
Şu kadarını bil ki: bana İnkilap Tarihi bilginle ahkam kesme,Tarih,Siyaset,İktisat,Hukuk dediğin kavramlarının hepsi,bu topraklarda İslamla değer kazanmış,İslam söndüğü anda içi boş kadavralara dönmüştür.Tarih dediğin içinde Malazgirt,Niğbolu,İstanbulun Fethi,Çaldıran,Viyana Kuşatması,Çanakkale Destanı yoksa ne anlamı var?Hukuk dediğin içinde Hak yoksa ne anlamı var?İktisat dediğin içinde Zekat yoksa tüküreyim içine.
Ergenekon dan dem vurup,Allaha,Peygambere,Dine,Müslümana hakaret eden densizlere de "uçuş" halinde yazı yazmamalarını tavsiye ederim.

güçlü olmamızın sebebi Türk ordusudur. bu doğru ama kısmen doğru.
yıllarca milli gelirden en büyük payı alacaksın pkk köpeklerini sırf siyasette etkin olmak için yok etmeyeceksin. Şerefli Türk ordusu içindeki şerefsizleri temizlemelidir.

senin dediğin bu işi kim yapıyor hiç gazete okumuyorsun galiba.
33 er in şehit edilmesi
yıllarca bilerek bitirilmeyen terör
danıştaya saldırısı vs...
tabi bunları Fetullah Gülen ve adamları yapıyor demi :durdurun

Senin gibiler arttıkça bu ülkenin yıkılma ihtimali de artıyor...
öyle hakaret ederek tartışma yapılmaz. önce tartışma yapmayı öğren.
benim gibiler artsın. sorgulayan eleştiren bir kimlik her zaman iidir. bana TSK yı yıpratıyorsun laflarını da geç. çok dinledik biz onları. ama ne "dağlıca" ne de "aktütün" ü açıklayabildiler.

Çok güzel bir yazı

birileri okusunda vatanseverlik adam gibi adamlık nasıl olurmuş öğrensin

Bu tip paşazadelerle Allahtan savaşa girmiyoruz

savaştan kaçmak için GATA ya koşup uydurma raporlarla savaştan kaçarlardı

Herkes, konu ile alâkalı söylenebilecek birşey varsa, onu da söylemişler zaten, eksik birşey kalmamış. Sadece İdeolocya ufak bir harf hatası yapmış ;) İdeolocya, paşazade tabirini istersen "paşaZEDE" olarak düzeltelim. Asıl bu adamların zihniyet ve fiilleri ile orduya ve devletimizin dolaylı olarak temeline zarar gelmektedir. Nasıl ki her deprem sonrası birçok mağdur depremzede oluşuyorsa, bu tür adamlar var oldukça her zaman "PAŞAZEDE" lerden bahsetmek mümkün olacaktır. Allah devletimize zelal vermesin.

He bir de "savaştan kaçarlardı" demişsin ama haklı olmakla birlikte orada da farklı bir durum var.
Eskiden çocuk yaşlarımda öğrendiğim bir bilmece vardı, şöyleydi;
"kapıyı açmak için ne gerek"
Sorduğumuzda kimi kapının kolu derdi, kimi anahtar, kimisi de kapı derdi. Halbuki doğru cevap "kapının kapalı olması gerek" tir. Şimdi gelelim savaştan kaçma hadisesine. Sen bu bilmeceden yola çıkarak ne demek istediğimi anlayabildin mi? Sen anlamışsındır da cevap olarak "savaştan kaçmak için savaş çıkması gerek" diye yanlış yorum yapanlara yine doğru cevabı ben vereyim.

Savaştan kaçmak için, savaşa gitmiş olmak gerek.

Ki ben bu yapıda olan insanların, en küçük bir çatışmaya bile gidebileceklerine hiç ihtimal vermiyorum. Bırak belki de son savaşımız olacak bir savaşa müdahil olmayı. Bunlar nerede, Atamızdır diye savunmayı kimseye bırakmadıkları Mustafa Kemal (gerçek) Paşa nerede...SAYGILAR.

Yazıklarolsun bunlara

görev başında iken halkın silahıya ve üniforması ile sağa sola emirler veren kudretli paşalarımız

yedikleri nanalerin hesabı sorulmaya başlayınca çocuk gibi hastalık masalına sarılıp kaçmaya çalışıyorlar

Hasan Celal Güzel in yazısını okuyunca kendinizden uatanmadınıza eğer

sizden hiç birşey olmaz

Geri