Yazıkhlar Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
Arkadaşhlar Hayatımda en sewmediim şey forum kirliliğidir ama zorunlu olarak o kirliliği bnde yapmakh zorundayım şimdiden özür dilerim

bn bazı şeyleri anlyamıorum forumda bazı kişhiler nedense full benim üstüme yükhlenio

bn şikayetçiyim kardeshim adam her postunda bana laf edio bi tane bile pm atmadı derdini anlatmadı sorununu anlatmadı yeter artıkh isyan ediorum

bunun gibi insanları aramızda bulunduranada yazıkhlar olsun diorum topich acanda kabahat

doluph taşmama son nokta burda
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=714651#post714651

ne demek istediimi daha ii anliicaksınız bu sadece bi örnek ve baskalarıda war bn hep siğneye cektim olur dedim insanlıkh hali sinirleri bozuktur vs vs dedim ama olcak gibi diil.... sanırım burda calısan diil tüketen sewilio

geldiimden beri topich açmaktan paylasım yapmakttan bişi yapmadım ...

arkadaşh resmen bnm adıma karalama kampanyası baslatmısh hakaret etdio desteklemeyin kopyacıyı dio helal olsun....

bi kişiye hakaret etmedim karsılııı buysa eyw.

başımızı alır gideris

yazı fontlarımızı biraz daha küçültürsek ii olucak..

arkadaş ne yazmak istemiş ben hiçbirşey anlamadım .

Sadece bir kişinin yaptığı terbiyesizlikle hh i bırakacaksan yuh artık.

Bizede zamanında hakaret edildi ama hiçbir zmaan alıp başımızı gitmedik kalıp mücadele ettik (mücadele yi yanlış anlama tartışma deil )

evet arkadaş biraz saçmalamış ama sen umursama arfy boşver...

Ben Bir Kişi İçhin bööle düşünmüorum... bööle insn daha cok var ve arkadasın yaptıı sadece bir kere deil,bn bööle insanlar yüzünden diil bööle insanlara izin veren yönetim olursa bırakırım dedim he arfy nin bırakması çok mu önmli hyr diil daha cok arfy gelir cok da gider ama bööle bi toplumda bööle insanlara izin verirseniz arfy ler diil partizanlar,ispiyoncular,kızılakrepler de gider( isimleri tamamen örnek amaclı verdim lütfen alınmasınlar)

+ bu sadece eleştiri diil hakaret + karalama calısması nasıl bi laftır qi kopyacı arfy desteklemeyin - kendini akıllı sanan enayi,,,

buna izin verirsek bi ***** gider bi **** gelir yani isim önmli diil daha cok gelir bööleleri

Şaşırdım kaldım valla güzel güzel paylaşmak varken birbirimizi yiyoruz.Garip tuhaf ilginç vede en önemlisi çooooook düşündürücü............

ben bu yazıyı bunları göze alarak yazdım dedim ya arfy mühim diil daha cok arfy ler gelir bn sadece ortadaqi yanlısı göstrmek istedim bu yoldada banlanırım oda problem diil...

herkesin canı saolsun ne diim hackhell in canı saolsun

ilgilenildi.

konu locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri