Yazık, Size acıyorum kızlar...

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
402711_190789211020930_100002695566769_252335_195655930_n.jpg

Kılığınıza kıyafetinize ,başörtünüze bakıp hiç te yazmak istemezdim bu yazıyı Size.

Yazık, Size acıyorum kızlar..

Gazi Dedem rahmetli İstiklal Savaşında Atatürk'ün silah arkadaşı ve üstelik molla bir İmam olmasına rağmen Atatürk'e zerre toz kondurmadı. Onu hep hayırla anlatırdı bize.

Şimdi Siz kalkmışsınız Atatürk'ün büstüyle dalga geçer gibi el kol işaretleri yapıyor ve güya Onunla dalga geçiyorsunuz ama aslında kendi zavallılığınızı ortaya koyuyorsunuz. Yazık ki daha hangi Millete mensup olduğunuzu bile bilmiyorsunuz.Çünkü Ananız,babanız Atatürk'e hakaret etmenin İslam'da en büyük erdem olduğunu öğretmiş Size.

Atatürk Olmasaydı Siz Onun kurmuş olduğu bu Devletin okullarında okuyamaz.Sizi yetiştiren anne ve babalarınız da ibadetlerinizi rahatça yapamazlardı. İstiklalimizi, her şeyimizi ona borçluyuz çünkü...

Bence çıkarın o başörtülerinizi.

Size hiç yakışmıyor kızlar.

Göğsünüze haç işareti takın.

Bir moskof ve yunan yapabilir Sizin yaptığınızı...

ERTUĞRUL KALAFAT

Göğsünüze haç işareti takın.

Çok gereksiz bir cümle....

babalarının oturduğu toki binalarının tepesinde koca koca haç işaretleri dolu zaten :)

inanmayan açar google maps ı,yazarsın merak ettiğin illerdeki toki binalarını ,görürsün en babasından haç işaretlerini,

dindar nesil yetişiyor evet doğru ama dışı islam,içi teslis :)

Gecen senelerde bunu yapan birisi mahkemeye verilmisti diye hatirliyorum. Bunlara da verirler hapis veya para cezasi. Halbuki saygi durusunda bulununulmasi lazim yasamayan bir heykele karsi.

Konu da neresinden tutsan elde kalir zaten.

Gazi Dedem rahmetli İstiklal Savaşında Atatürk'ün silah arkadaşı ve üstelik molla bir İmam olmasına rağmen Atatürk'e zerre toz kondurmadı. Onu hep hayırla anlatırdı bize.

İstiklalimizi, her şeyimizi ona borçluyuz çünkü...

Ya bırakın kim başına ne takıyorsa taksın kim kıçını açıyorsa açsın, başını kapatana, kafasını eğer saygı duyar bu türk erkeği, kıçını açanada kafasını kaldırır saygısızlık eder bu kadar basit kolay bir şey yani kim dinsizse dinsiz kim dinliyse dinli abi bırakın artık başkalarını eleştirmeyi =)

Başörtüsüyle haçla ne alakası var ki...

Başörtülü birisi veya birileri bir yanlış yaptığında bu yanlışı eleştirmek yerine

hemen onun başörtüsüne ve inancına saldırmak için hazırda bekleyen leş kargaları peki bu fotoğrafa ne diyeceksiniz çok merak ediyorum

Mesele "başörtülü olmak" mı "insan olmak" mı ? bu fotoğraf sebebiyle başörtülülere ve imam hatiplilere sövenler hadi söyleyin bunlarda imam hatipte

okuyan başörtülü kızlar mı

Siz yanlış bir hareketi belli bir kesime yükleyecek kadar aptalsınız !!

Bu ülkenin kurucusunu büst haline indirgeyen zavallı kemalizm...
Suretle dalga geçerek, cihad yaptığını zanneden zavallı müslüman...
Birinizin savunduğu, diğerinizin ise saldırdığı cisim ne kadar basit...
Kutsallaştırdığınız, önemli bir hale getirdiğiniz sadece bir heykel. Bilmem hangi madenin yontulmuş işlenmiş bir hali.

Memleketin bu iki cephe halinde kutuplaşmış olması ne kadar acı...

Eyyy Atatürk üzerinden geçinen sahtekarlar neredesiniz yahuu ortaya çıkında bu fotoğraf

içinde ahkam kesin .

Henüz daha çocuk sayılabilecek 14-15 yaşın daki kzıların bu yanlışını çocukluklarına

vermek yerine onları adeta inç kampanyasına tabi tuttular

fırsat bu fırsat deyip başörtüsüne ve inançlarına hakaretler ettiler hatta bazı şerefsiz

sapıklar ise bu küçücük kızların namusuna dil uzattı

Esas enteresan olanı ise bu işin öncülüğünü suratlarına milliyetcilik maskesi takmış

soytarıların yapması idi

dc1b897c70414ee526ea9c5d451bef3e.jpg

Bu kızın kaşlarına çenesine burnuna bakın, kürd asıllı olduğu kabak gibi belli başka söze ne hacet .

Atatürk'e saygı ve sevginin varolduğu aile, çevre ve okulda eğitilen bir insan hiç bir şekilde bu hareketleri yapmayı düşünmez ve yapanlara da hoşgörülü olamaz. Olayı türbanla, İmamlıkla vb.. yüzeysel nedenlerle açıklamak aymazlıktır.

Kalafata sormak lazım bu şahsın imam hatipte okur gibi bir hali var mı ve sen bunlara da

acıyormusun

Asıl acınacak halde olan zavallılar sizlersiniz

Gencler birakin bunlari kimsenin kimseyle ugrasmasina gerek yok
Hindistanda 30 000 din unsurlu heykeller var binlerce din var sadece Tr de atatürkü putlastiranlar düsünsün.mustafa Kemal kendini putlastirmis bu toplumu yasayipta görseydi bunun sevgi ile alakasi olmadigini sadece bu heykel ve resimler arkasindan neler kazandiklarini görseydi bunlari ipe dizerdi.mustafa kemali sevmek istiyorsa insanlar gitsinler o insanin kabrinde dua etsinler putlastirarak her yere heykel kurmayla olmaz bu isler ..mustafa kemali seveceklerse ankaraya ugrasinlar dua etsinler heykeller arkasindan politika yaparak kimseyi kandiramazlar artik yeterince kandirdilar senelerce 80 senedir kandirdilar ..Ben Mustafa kemali icimden severim buda yeter kimseye göstergelik hekellerle yapmam bunu selamlar .hem kise kimseye küfür etmesin saygili olmak sart kimseverse sever kim sevmiyorsa zorla sevdirilmez.insanlar kimi seveceklerinde özgürdür.inat etmenin geregi yok.saygi sevgi cercevesinde forumda paylasin düsündüklerinizi herkes bu ülkenin ferdi olduguna göre .herkesin huzur ve baris icinde yasamasi gerekir buna calisin .dün olanlar olmustur biz sizler bu güne bakiniz.gecmisteki yanlislari devam ettirmeyin .o zaman Türkiye daha ileri gidecektir unutmayin...

sizde bir akıl sorunu olduğu su götürmez bir gerçek ne putlaştırması o ne demek.dünyanın her yerinde önderler olsun yazarlar olsun kahramanlar olsun heykeli dikilir bir nevi teşekkür etmek için .sizler gibi yontulmuş kafalı kendini müslüman sanan ama müslümanlığı anlayamamış ve basit kalıplara sokmaya çalışan insanlara acıyorum sadece.bizim dinimizde puta tapmak yok bunuda her hakiki müslüman türk bilir aynı benim ve benim gibi düşünenler içinde bu böyledir.ben hayatım boyunca atatürk e inançsal bazda tapan atatürkçü geçinen hiç kimseyi ne duydum ne gördüm.akıllı olun akıllııı.put kültürü önüne gelene hoca deyip haşa halife haşa peygamber ilan etmek sizin gibilerin kültüründe var.her zaman söyledim sizin gibilere zaten müslüman demem ve sizlerin sonunun vahim olduğu da belli inancımıza istinaden.

Insan dogasinin degismeyen noktalari vardir. Islam`in degismeyen hukumleri insanin bu yapisinin kiyamete kadar degismeyecek olmasindan kaynaklidir. Bu cagda zaten herkes biliyor heykelin ilah kabul edilmedigini. Soyle ornek vereyim. Katolik kliselerinde isa putlari bulunur ve bunun onunde diz cokerek dua ederler. Bu adamlar da o heykele tapmiyorlar onun betimledigi adama (onun ruhuna) tapiyorlar ama ortodokslar tarafindan heykele tapmakla ilgili elestiri aliyorlar. Putperest araplar da heykele degil heykelin ruhuna tapiyorlardi. Budistler de buda heykeli onunde dua ederler ama aslinda buda heykeline tapmazlar, bunu herkes bilir ama Islama gore putperest bir dindir. Neden mi sekilci oldugu icin. Maneviyata degil nihayetinde yine de sekle, materyalizme onem verdigi icin. Islam sekilcilige karsidir. Cunku sekilcilik o sekilden yardim isteme, o sekli kutsallastirma gibi sonuclar dogurur ki, bu durumun teknolojiyle alakasi yoktur insanin degismeyen dogasidir sekilcilige olan heves ve bunun neticesi olan kutsallastirma. Bu ise kuran`in ruhuna terstir. Islam`in olaya baktigi nokta budur. Insanlar hicbir zaman zaten cansiz bir varligin direkt maddi kismina (malzemeye) tapmadilar. Gunese ve Aya tapanlar bile onun manevi boyutuna tapmislardir.

Bir adam birgun Hz Muhammed (sav)`in yanina geliyor boynunda hac var. Peygamber efendimiz diyor ki o boynundaki putu cikar. Hz Muhammed (sav)`de biliyor ki bu adam o kolyeye tapmiyor ama artik bir simge her yerde kosede kullaniliyorsa onu insanlar kutsallastirir, o cansiz nesneyle konusmaya baslar keske gelsen diye icinden yardim istenir. Fatiha suresi ise tek yardim istenecek mercinin Allah oldugunu soyler. Sonra Turk tarihinde yuzlerce dahi komutanlar devlet adamlari oldugu halde madem heykel yapilacak o zaman digerlerininki neden yapilmiyor veya onlarinki tektuk. Bunlarin memlekete daha mi az katkisi oldu. Bu memlekette sanayi cagindaki osmanli sultanlari bile heykellerini diktirmediler. Cunku kutsallastirilmak istemediler. Cunku Islam`in ruhuna tersti bu olay. Peygamberin hadislerinde vardi sekilci olmaya olan karsi durus.

Madem onder kabul ettigin kisiye tesekkur etmek istiyorsun dua edersin. Muslumansaniz zaten biliyorsunuzdur ki saygi durusunun, heykelin ne sana ne de oluye hicbir faydasi yoktur. Bunun yaninda heykel teknoloji gelistirmeyi saglayan birsey degildir. Bu heykelleri yapan bircok firma var turkiyede. Bu bir sektor haline gelmis. Bu firmalar boyle gereksiz islerle ugrasmak yerine bir tank parcasi uretseler, bir araba parcasi uretseler, tekstil fabrikasi acsalar memleketin kaynaklarini bosa harcamamis bir seye hizmet icin ve terakki icin harcamis olurlar. Yilda tonlarca plastik ve metal harice akiyor bu dusunce tarzi yuzunden. Bir kalip uretiyorlar yillarca ayni kalipla, programla uretim oluyor otomatik makinelerde. 1 muhendis yeter oyle firmaya. Nasil olsa her acilan okul veya devlet dairesi (ozel sektorler dahi aliyor) icin en az 20 tane gerekiyor toz tutmaktan baska hicbir ise yaramayan bu malzemeler.

Geri