Peki Türk ocağı abi bahçeliyi hiç işe karıştırmayalım.Gidene kadar ya sabırları çeker olduk partiden uzaklaştırdığı dava adamlarını saymakla bitmez ama rahmetli başbuğumuz neden bbp ihanet hareketidir demiştir?
Ülkücülük Mhp çatısı altında kurulmuş ve baki olan da o çatı altında devam ettirilmesidir!
Başbuğ'un emanetine en iyi şekilde bakıp ite çakala bırakmamak en iyi gayelerimizdendir.
Milliyetçiler birleşsin meclise yerleşsin :goz:
Başbuğun emanetine hiyanet edilmiştir kardeş, yani iş işten geçmiştir. Kapsamlı bir asimilasyon uygulanmaktadır. Yakında ocaklarda kapanacak, ortaya ülkücülükten arındırılmış merkez sağ bir parti çıkacaktır. Şİmdi bu durumdan benim kadar rahatsız olamazsınız bunun bilinmesini isterim.
Ayrıca teferruatlara bakmam bugüne bakarım, bugün vatanın ülkücü harekete ihtiyacı varsa ve bu hareket MHP tarafından sivri uçları törpülenip ehlileştiriliyorsa. Alternatif seçenekleri değerlendirmekten başka çözüm yoktur.
Bahçeli ve tayfasının gitmesini beklemekle neden zaman harcayalım? Onları kovacak bir kudret veya başkaldırı varmı? Hepimiz biliyoruz ki yok... 99 da verdiğimiz oya, yaptığımız onca propogandaya yazık olmuşmu ? Kesinlikle.. Öyleyse neden aynı hataya düşeyim?
Benim için isim mhp veya bbp olmuş önemli değil ki.
Dün başbuğ BBP için ihanet hareketi demiş eyvallah, ancak bugün mhp sıralarını işgal edip ülkücü davaya ihanet edenlerden daha büyük hain varmıdır?
Ben parti üyesi değilim, olmayıda düşünmüyorum. İnandığım davamı Alperen Ocakları bünyesinde kıvırmadan yalpalamadan yaşama ve yaşatma olanağına sahibim. Ocakların legalliğinide BBP ye borçluyum. Bağım bundan ibarettir. Teşekkürümde itaatimde bundan öte değildir.
Mesele mhp li veya bbp li olmak meselesi değildir. Ülkücü tavrı gösterme meselesidir. Şİmdilik genel başkan budur itaat etmek lazımdır düşüncesi bana uymaz,sırf mhp li veya bbp li diye selam vermeye bile değmeyecek adamlara itaat etmek bana uymaz. Onca saçmalığa sırf "bu davanın çatısı bu parti" diye ses çıkarmamak bana uymaz.
Biz MHP ismini, şanlı üç hilalimizi, şerefli mazimizi her alanda savunur kollarız, ancak bu samimiyetimiz, şahsiyetsizlere arka çıkmak olarak algılanmamalı, şahsiyeti yitiklere oy vererek gebeş gebeş deri koltuklarda oturmalarına payanda olamam.
Benim partim 1968 de kurulan 1980 darbesinde kapanan, davasından zerre taviz vermez, kasası boş ama yüreği iman dolu, ocağının kirasını kanını satarak ödeyen gerçek müslüman, gerçek milliyetçi ağabeylerimin partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bir avuçtular ama dünyaya bedeldiler, oyları yüzde beşti ama hudutlar sevdalarına, bilekleri sokaklara dar geliyordu.
Birileri memnun olsun diye, oyumuz artsın diye, sağa sola adam yerleştirelim diye, kasamız dolsun diye, yeni parti binası açalım diye, çoğalalım tabanımız genişlesin diye DAVALARINI SATMADILAR.