yazıcıoglu mhpden neden ayrıldı

burali

New member
Reaction score
0
evt arkadaslar benım merak ettıgım bı konu.bahcelıyı sevmem ama yazıcıogluna hayranım
yazıcıoglunun dine birazaha yakın oldugu icin partıden ayrıldıgını biliorum yalnıs mı biliorum??
işin aslını bılen varsa soylerse sevınırım yalnız kulaktan dolma bıllgı olmasın lutfen

92 seçiminde 40 tane Ülkücü meclise girmişti,milletimiz gerçek Ülkücü tavırı görecekti ama yazıcıoğlu yıllarını verdiği davayı bir yanda bırakarak özalın verdiği parayla partisi kurmuştur.

gerekçesi daha da komik :D

Rahmetli başbuğumuz ve bizim müslümanlığımız para etmiyormuş :)

Sormuş olduğunuz soruların cevabını aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz:

http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi.asp?id=64&yazitar=03.03.2005&yaziid=11100

http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi.asp?id=64&yazitar=04.03.2005&yaziid=11123

Ayrıca BBP kurulurken deklare edilen "milli mutabakat metni" ile ilgili daha evvel forumumuzda konu başlığı açılmıştır:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=298736

Bozkurt gönüldaş :

95 seçiminde 40 tane Ülkücü meclise girmişti,milletimiz gerçek Ülkücü tavırı görecekti ama yazıcıoğlu yıllarını verdiği davayı bir yanda bırakarak özalın verdiği parayla partisi kurmuştur.

gerekçesi daha da komik

Rahmetli başbuğumuz ve bizim müslümanlığımız para etmiyormuş :)

demiş...

Düzeltelim yazıcıoğlu ve arkadaşlarının ayrıldığı dönem 95 değil, 92 seçimi sonrasıdır. MÇP, ve RP seçim ittifakı yapmış RP listelerinden 19 MÇP li meclise girmiştir. Bu kadro içerisinden 4 milletvekili ayrılarak BBP yi kurmuşlardır. Bir diğer husus Özaldan para almak mevzusudur ki o konuyla ilgilide aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz:

http://www.milliyetciler.de/haberoku1867/ozaldan-para-aldi-kim-diyorsa-o-serefsiz-namussuz

MHP den kopuş gerekçeleri verilen linklerde ayrıntılarıyla mevcuttur. Şu iyice anlaşılmalıdır, bizim davamız particilik, parti güdücülük değildir. Davamız Türk-İslam Ülküsüdür. Bu dava bugün hangi ellerde, hangi isim altında daha güzel ve doğru temsil ediliyorsa orada bulunmak lazımdır.

MHP Ülkücü Hareketle kaynaşmış bir ekoldür. Şehit kanıyla sulanmış, gariban ülküdaşlarımızın çabalarıyla bugüne gelmiştir.

Bu misyonu taşımak kolay değildir. Bu gün MHP üst yönetimi, şanlı mazinin ruhuna tükürenlerle doludur. Keşke Yazıcıoğlu ve arkadaşları kendisini kovmak isteyenlerle mücadele etseydide mhp de kalsaydı. Bugün MHP çakallar tarafından işgal edilmemiş olurdu.

Ülkücülük çakalların çakal olduklarını bile bile peşlerinden gitmek, baştacı etmek davası değildir.

Güncel bir mevzudan örnekleyelim. Bugün başörtüsü yasağı gene gündemde seçilen üyeleri seçen necdet sezer, necdet sezeri seçen MHP, kendi adayını tartaklatan ve adına TÖRE diyen MHP. Bunun adı ülkücülükmü? hayır çakallığın daniskası.

Düne dönelim,

Muhsin Başkan ın ayrıldığı dönemler
MÇP den istifa ettiği günler
Seyfi Oktay ın,Mehmet Moğoltay ın ADALET!!! BAKANI olduğu günler
Hatta samimi solcuların (adalet bakanlığında hakim ve savcı olmak için sade solcu olmak yetmiyor marksist olacaksınız ki hakim ve savcı olasınız ) dendiği ve konuşulduğu günler.

Bu adalet bakanlarının iktidarı olan dyp-shp koalisyon hükümetleri, ve bu hükümetlere ret oyu verdiği için partisiyle ters düşen Muhsin Yazıcıoğlu...

Peki Türk ocağı abi bahçeliyi hiç işe karıştırmayalım.Gidene kadar ya sabırları çeker olduk partiden uzaklaştırdığı dava adamlarını saymakla bitmez ama rahmetli başbuğumuz neden bbp ihanet hareketidir demiştir?

Ülkücülük Mhp çatısı altında kurulmuş ve baki olan da o çatı altında devam ettirilmesidir!
Başbuğ'un emanetine en iyi şekilde bakıp ite çakala bırakmamak en iyi gayelerimizdendir.

Milliyetçiler birleşsin meclise yerleşsin :goz:

Peki Türk ocağı abi bahçeliyi hiç işe karıştırmayalım.Gidene kadar ya sabırları çeker olduk partiden uzaklaştırdığı dava adamlarını saymakla bitmez ama rahmetli başbuğumuz neden bbp ihanet hareketidir demiştir?

Ülkücülük Mhp çatısı altında kurulmuş ve baki olan da o çatı altında devam ettirilmesidir!
Başbuğ'un emanetine en iyi şekilde bakıp ite çakala bırakmamak en iyi gayelerimizdendir.

Milliyetçiler birleşsin meclise yerleşsin :goz:

Başbuğun emanetine hiyanet edilmiştir kardeş, yani iş işten geçmiştir. Kapsamlı bir asimilasyon uygulanmaktadır. Yakında ocaklarda kapanacak, ortaya ülkücülükten arındırılmış merkez sağ bir parti çıkacaktır. Şİmdi bu durumdan benim kadar rahatsız olamazsınız bunun bilinmesini isterim.

Ayrıca teferruatlara bakmam bugüne bakarım, bugün vatanın ülkücü harekete ihtiyacı varsa ve bu hareket MHP tarafından sivri uçları törpülenip ehlileştiriliyorsa. Alternatif seçenekleri değerlendirmekten başka çözüm yoktur.

Bahçeli ve tayfasının gitmesini beklemekle neden zaman harcayalım? Onları kovacak bir kudret veya başkaldırı varmı? Hepimiz biliyoruz ki yok... 99 da verdiğimiz oya, yaptığımız onca propogandaya yazık olmuşmu ? Kesinlikle.. Öyleyse neden aynı hataya düşeyim?

Benim için isim mhp veya bbp olmuş önemli değil ki.
Dün başbuğ BBP için ihanet hareketi demiş eyvallah, ancak bugün mhp sıralarını işgal edip ülkücü davaya ihanet edenlerden daha büyük hain varmıdır?

Ben parti üyesi değilim, olmayıda düşünmüyorum. İnandığım davamı Alperen Ocakları bünyesinde kıvırmadan yalpalamadan yaşama ve yaşatma olanağına sahibim. Ocakların legalliğinide BBP ye borçluyum. Bağım bundan ibarettir. Teşekkürümde itaatimde bundan öte değildir.

Mesele mhp li veya bbp li olmak meselesi değildir. Ülkücü tavrı gösterme meselesidir. Şİmdilik genel başkan budur itaat etmek lazımdır düşüncesi bana uymaz,sırf mhp li veya bbp li diye selam vermeye bile değmeyecek adamlara itaat etmek bana uymaz. Onca saçmalığa sırf "bu davanın çatısı bu parti" diye ses çıkarmamak bana uymaz.

Biz MHP ismini, şanlı üç hilalimizi, şerefli mazimizi her alanda savunur kollarız, ancak bu samimiyetimiz, şahsiyetsizlere arka çıkmak olarak algılanmamalı, şahsiyeti yitiklere oy vererek gebeş gebeş deri koltuklarda oturmalarına payanda olamam.

Benim partim 1968 de kurulan 1980 darbesinde kapanan, davasından zerre taviz vermez, kasası boş ama yüreği iman dolu, ocağının kirasını kanını satarak ödeyen gerçek müslüman, gerçek milliyetçi ağabeylerimin partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bir avuçtular ama dünyaya bedeldiler, oyları yüzde beşti ama hudutlar sevdalarına, bilekleri sokaklara dar geliyordu.

Birileri memnun olsun diye, oyumuz artsın diye, sağa sola adam yerleştirelim diye, kasamız dolsun diye, yeni parti binası açalım diye, çoğalalım tabanımız genişlesin diye DAVALARINI SATMADILAR.

keşke başbuğ hayattayken ayRılmasaydı partiden...

Başbuğun emanetine hiyanet edilmiştir kardeş, yani iş işten geçmiştir. Kapsamlı bir asimilasyon uygulanmaktadır. Yakında ocaklarda kapanacak, ortaya ülkücülükten arındırılmış merkez sağ bir parti çıkacaktır. Şİmdi bu durumdan benim kadar rahatsız olamazsınız bunun bilinmesini isterim.

Ayrıca teferruatlara bakmam bugüne bakarım, bugün vatanın ülkücü harekete ihtiyacı varsa ve bu hareket MHP tarafından sivri uçları törpülenip ehlileştiriliyorsa. Alternatif seçenekleri değerlendirmekten başka çözüm yoktur.

Bahçeli ve tayfasının gitmesini beklemekle neden zaman harcayalım? Onları kovacak bir kudret veya başkaldırı varmı? Hepimiz biliyoruz ki yok... 99 da verdiğimiz oya, yaptığımız onca propogandaya yazık olmuşmu ? Kesinlikle.. Öyleyse neden aynı hataya düşeyim?

Benim için isim mhp veya bbp olmuş önemli değil ki.
Dün başbuğ BBP için ihanet hareketi demiş eyvallah, ancak bugün mhp sıralarını işgal edip ülkücü davaya ihanet edenlerden daha büyük hain varmıdır?

Ben parti üyesi değilim, olmayıda düşünmüyorum. İnandığım davamı Alperen Ocakları bünyesinde kıvırmadan yalpalamadan yaşama ve yaşatma olanağına sahibim. Ocakların legalliğinide BBP ye borçluyum. Bağım bundan ibarettir. Teşekkürümde itaatimde bundan öte değildir.

Mesele mhp li veya bbp li olmak meselesi değildir. Ülkücü tavrı gösterme meselesidir. Şİmdilik genel başkan budur itaat etmek lazımdır düşüncesi bana uymaz,sırf mhp li veya bbp li diye selam vermeye bile değmeyecek adamlara itaat etmek bana uymaz. Onca saçmalığa sırf "bu davanın çatısı bu parti" diye ses çıkarmamak bana uymaz.

Biz MHP ismini, şanlı üç hilalimizi, şerefli mazimizi her alanda savunur kollarız, ancak bu samimiyetimiz, şahsiyetsizlere arka çıkmak olarak algılanmamalı, şahsiyeti yitiklere oy vererek gebeş gebeş deri koltuklarda oturmalarına payanda olamam.

Benim partim 1968 de kurulan 1980 darbesinde kapanan, davasından zerre taviz vermez, kasası boş ama yüreği iman dolu, ocağının kirasını kanını satarak ödeyen gerçek müslüman, gerçek milliyetçi ağabeylerimin partisi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bir avuçtular ama dünyaya bedeldiler, oyları yüzde beşti ama hudutlar sevdalarına, bilekleri sokaklara dar geliyordu.

Birileri memnun olsun diye, oyumuz artsın diye, sağa sola adam yerleştirelim diye, kasamız dolsun diye, yeni parti binası açalım diye, çoğalalım tabanımız genişlesin diye DAVALARINI SATMADILAR.
yüreğine sağlık abi bunların üstüne laf söylenmez.

Konsun bülbüller güle,
Gelsin kopuzlar dile,
Yüce Allah'ın izni ile,
DİRİLECEK BOZKURTLAR!

dediğin gibi biz ne anahtar ne de şu kadar maaş vaadettik.ve baktık ki Kurtlar susunca ortalığa çakal doluyor.o ihtişamlı tekrar yaşamamız dileğiyle :goz: ATK
Seni çok büyük,yüklü bir borç altında görüyorum. Sen, leke sabunu tarifecisi partiler geleneğinden basit bir halka olamazsın! malum dışarıdan ithal malı (bonmarşe) eşyası modeller yerine kendi aslına talip, içten bir kaynayışın billurlaşması olmak borcundasın!.. Bu bir!
Sana kafatasçı gözüyle bakıyorlar. Onlara sen İslama girdikten ve onlar eridikten sonraki Türk'ün Türkçüsü ve kafacısı olduğunu göstemek borcundasın! Bu iki!
Sana fikirsiz ve çilesiz bini bir paraya, pis zamklı pulları daha pis ağızlarında ıslatıp (faşist) damgasını vuranlar var!.. Böylelerine ruh ve fikir şerraresiyle patlayan gücün ne olduğunu bilip öyle haykırmak borcundasın: " Eğer sevgilisine kavuşmak için dağı delen ferhad faşist ise ben ondan da faşistim!.. Bu üç!
Herbirinin kellesi tek tek giden ve tek tek avlanan 1950 kurbanının sahibi sen, zalim misin mazlum musun? O türlü mazlumsun ki hükümetin, Arenadaki Roma İmparatorları gibi zevkle şehvetle seyirci kaldığı milli katliam karşısında onun yapmadığını üstlenmek zoruna düşerken, bir de yine onun hısmına ve takibine uğramak gibi destansı bir direnişi temsil etmektesin! Bu şuuru gönlünde tutmak borcundasın!.. Bu dört!
Göğsü demokrasi rozetli, anlı halkçlılık damgalı ama yüreği kelepçeli ve ağzı afyon tıkaçlı, dininden diline kadar prangalı üstelik prangasında " egemenlik ulusundur!" yazılı bir Türk Milleti var! Sen bu milletin ta kendisi ve öz davacısı olduğunu kafalara dank ettirmek borcundasın! Hürriyetin bir yalanı birde doğrusu olduğunu birinin eşek öbürünün de insan hürriyeti olğunu abideleştirmek... Bu beş!
Tanzimattan beri gelen bütün yakıştırma ve yapıştırma oluşların ve masonluk, yahudilik,
dönmelik kuklaları düzmece kahramanların karşısında olduğunu ve yepyeni bir zaman ve tarih ölçüsüyle yola çıktığını mahyalaştırmak borcundasın!.. Bu Altı!
Devirmenin değil dikmenin dikeceği şey için devirmenin gerçek devrimcisi olmak borcundasın!.. Bu yedi!
Allah ve resulune mutlak teslimiyet bayrağı altında yeni Türk'ün topyekün insanlığa nasıl bir model hazırladığını heykelleştirmek borcundasın!.. Bu sekiz!
Saflarındaki sıklığı, tıkızlığı tüm ve son ifadeyi her türlü itiş ve kakıştan uzak aşk ve
iman nizamını yüzüğün ana taşları etrafında ki pırlantalar halkasına kadar her ferde yerini
gösterici disiplin mimarisi ve ve.. Ve hakimiyeti bir mevhum olan halkta göstermek
dolandırıcılığı yerine mutlak olan hakta göstermek sahiciliğini yarın zafer taklarında ışıldatmak borcundasın!.. Buda dokuz!

Sevgili Gönüldaş!

Bu dokuz maddeli ağacın, 99'uncu, 999'uncu, 9999 uncu daha nice dalları var...
" Hiç bir nefse gücünden fazlasını yüklemem" buyuran Allah, Azze ve Celle. senin omuzlarına bindirdiği yükün taşıma gücünü de verendir. Almaya istekli ol ki, versin!
Allahın selamı, Türk'ün istikbalini kurtaracaklar üzerine olsun!

Necip Fazıl Kısakürek

Evet Arkadaşlar Güzel şeyler Yazmışsınız. Bende Ispik Ile Ve Sizinle Aynı Fikirdeyim. Elbette Yazıcıoğlunun Geçerli Sebepleri Var Ayrılmakta. Ve Kendisini çok Seviyorum. Bahçeli Gibi Gelip Koltuğa Oturmamış, Bu Davanın Kahrını, Cefasını çekmiştir. Ayrıca Ayrılmasıda Makam Ve Mevkiye önem Vermediğini Gösterir. çünkü Ayrılmasa Tartışmasız Olarak Mhp Nin Başındaydı.

Demekki Bu Insan Makam Peşinde Koşmuyordu O Zaman Neden Ayrıldı? Işte Bu Soru Beni Yazıcıoğlunun Haklılığına Götürüyor. Her Neden Ayrıldı Ise Haklıydı.

Keşke Ayrılmasaydı Ve Bugün Mhp'nin Başında Lider Görseydik, Davamız Yara Almasa, Bölünmeseydi. Yine Temennimiz -çok Zor Olmakla Beraber- Birleşmeden Ya Da Yazıcıoğlunun Başa Geçmesinden Yana.

Ve özellikle Bahçeliye Ozan Arif'i Ihraç Etmesinden Dolayı Kızdım. Yahu Sen Kendini Ne Zannediyorsun Yılların Dava Adamını Partiden Ihraç Ediyorsun. Neyse Konuyu Dağıtmayalım. Allah (c.c) Yardımcımız Olsun Ve Bozkurtlar Dirilsin.

Hedef Kızıl Elma Hedef Bir Vatan
ötüken Sokağı Ayaz Buzlu Kan
Bugün Adım ülkücü Bir Militan
Dönersem Kahpeyim ülkücü Gardaş!!!

linkler malesef hata verior kardes
bencede yazıcıoglu mhpnın ıcınde yıllarca gorev aldı ve neyın ne oldugunu gayet iyi gordu ve partıden ayrıldı.

Yazıcıoğlunun Başa Geçmesinden Yana.

Ve özellikle Bahçeliye Ozan Arif'i Ihraç Etmesinden Dolayı Kızdım. Yahu Sen Kendini Ne Zannediyorsun Yılların Dava Adamını Partiden Ihraç Ediyorsun. Neyse Konuyu Dağıtmayalım. Allah (c.c) Yardımcımız Olsun Ve Bozkurtlar Dirilsin.

Hedef Kızıl Elma Hedef Bir Vatan
ötüken Sokağı Ayaz Buzlu Kan
Bugün Adım ülkücü Bir Militan
Dönersem Kahpeyim ülkücü Gardaş!!!

Keske Sayin Yazıcıoğlu partiye katilip basa gecse bunu yurekten arzuluyorum artik bu ayriliklar bitmeli

Ozan Arif konusunda bastan sona kadar haklisin gonuldasim Ozan Arif tek basina bir ocak dir ama partiden ihrac edildi

bu durumlar Türk milliyetcisini üzsede tabanın aynı fikirde oldugu 2 parti... zorda olsa birleşme cok sey katar.....

Ne Ahmet kaya dinledik
Kur yapmak için sosyetik kurultaylarda,
Nede zülfü Livaneli,
Osman Öztunç dinledik firar gecelerde
Birde Aşık Sefai.
Ne adam resmi çizdik,kimsesiz mitinglerde havlayan,
Nede bir pislik resmi yaptık
Sol elini kaldırıp şerefsizce soluyan,
İbret olsun diye üç hilal kazıdık sıramızı kaplayan,
Birde bozkurt çizdik;
Beyaz karlar üzerinde semaya uluyan

Bir ozan arif buna en buyuk ornektir ADAM DEDİK ADAM DEĞİLMİŞ diye bir şarkısı var ozan arifin onu dinlerseniz herşeyi belirtiyor aslında şarkının butun sozleri DEVLET BAHÇELİ 'ye dir ...

bu durumlar Türk milliyetcisini üzsede tabanın aynı fikirde oldugu 2 parti... zorda olsa birleşme cok sey katar.....

Ne Ahmet kaya dinledik
Kur yapmak için sosyetik kurultaylarda,
Nede zülfü Livaneli,
Osman Öztunç dinledik firar gecelerde
Birde Aşık Sefai.
Ne adam resmi çizdik,kimsesiz mitinglerde havlayan,
Nede bir pislik resmi yaptık
Sol elini kaldırıp şerefsizce soluyan,
İbret olsun diye üç hilal kazıdık sıramızı kaplayan,
Birde bozkurt çizdik;
Beyaz karlar üzerinde semaya uluyan

bir tek Bayrağımız var onu indiren piçler nerede?
gereken yapılacak Ülkücüler her yerde!
Hesap sırası bizde Şehit olmak çok yakın,
Yeter ulan çakallar ayağınızı denk alın !!

devamı da böyle :goz:

o zaman dyp shp hükümetine güvenoyu veriliyordu , başkan ve yanındaki 3 kişi meclisteki bazı ters görüşteki partililer yüzünden o hükümete kabul oyu vermediler bu yüzdende ayrılık oldu ardından başkanın kurdugu milli ocak dergisi kapatıldı , odası dağıtıldı artık istenmiyordu neden mi ? çünkü eğer o orda kalsaydı herşey ortaya çıkardı ve şu anda mhp'nin genel başkanı bir M.İ.T üyesi olmazdı . Türk milleti lider aramazdı , o kendi yolunu seçti bir insan inandıgı bir değerden bir anda vazgeçebilirmi hadi vazgeçti diyelim ne için vazgeçer ?
1 para için 2 ilkeleri için başkanın para için vazgeçebileceğini düşünen varmı eğer öyle olsaydı 14 sene dir var bbp orda dururmuydu amaç belli çevreye etrafa faydalı olmak gençliği uyandırmak allah hepsinden razı olsun sonuna kadar adamın adamı değil davanın adamıyız ..

ben bır kac kez muhsın yazıcıoglu nun roportajlarını ızledım tv de solcu sagcı olaylarını olenlerı cezaevı gunlerını anlattı ulkuculer ve solcular cok yanlıs yapmıslardır genclerın hatası nasıl ınsan oldugunu bılmeden bu lıderlerın peşıne takılmalarıdır ve bosu bosuna ölmelerıdır lıder dedıgın ınsan vatanı nın ıyılıgı ıcın akıllıca calısır vatanını ıkıye uçe bolup genclerın katledılmesıne razı olmaz bu olayları unutmayın arkadaslar solcuda turk sagcıda turk afrıkadan gelmedı bu ınsanlar ? kandırıldı genclık bence muhsın yazıcıoglu bu gerceklerı gordugu ıcın mhp den ayrılmısdır sımdılerdede pkk ya saldırı dıye ıpın ucunu kacırıp kurtlerle catısma oluyor dıkkat etmek lazımdır meclıste olan mhp meclıste yeterınce muhalefet yapamıyor sokaklarda yapmaya calısıyor cok yanlıs ısler ayrıca koalısyon zamanında neden krızler oldu kendı bakanları ıle kavga ettı apo ib..... asılmadı ?kanatımce koltuk sevdalısıdır bu ınsanlar vatan pek umurlarında degıldır bence
keşke sadettın tantan muhsın yazıcıoglu numan kurtulmus ve partılerı bırlesse ayrıca dıger partılerdekı vatanını seven ınsanlar ve partılerı bırlesse bence turkıye hakettıgı yere gelır

Geri