Yazıcıoğlu'nun kendi sesinden duygulandıran sözler.. 'Çok soğuk, üşüyorum!'

muratcolez

New member
Reaction score
0
'Çok soğuk, üşüyorum!'

Yazıcıoğlu'nun kendi sesinden duygulandıran sözler..

or6xac.jpg

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bindiği helikopteri düşen ve hala kendisine ulaşılamayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Mamak Cezaevi'nde 15 yıl önce yazdığı 'Üşüyorum' şiiri dinleyenleri duygulandırdı.
Kahramanmaraş'ta dağlık bir bölgede kendisiyle birlikte 6 kişiyle kaza geçiren Yazıcıoğlu, "Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır, Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum." dizeleriyle şiirine başlıyor. Yazıcıoğlu'nun şiiri, "Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim, Güneşimi kapatmayın, Beton çok soğuk, üşüyorum." dizeleriyle bitiyor.

İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu 'Üşüyorum' şiiri​

Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum

muhsin başkanın yüreğine ,seninde eline sağlık kardeşim..acıların sonu yok yürekler buruk..ALLAH sabır versin,umarım hala bir umut kırpıntısı yüreklerde can bulur....

muhsin başkanın yüreğine ,seninde eline sağlık kardeşim..acıların sonu yok yürekler buruk..ALLAH sabır versin,umarım hala bir umut kırpıntısı yüreklerde can bulur....

Allahtan umut kesilmez kardeşim ama ben artık zaman geçtikçe ümtisizl kapısına yaklaşıyorum.Gözüm kulağıum haberlerde hep.Kaybımız çok büyük olur, çok büyük bir devlet adamı bence yazıcıoğlu.Cenab-ı Allah herşeyin hayırlısını versin.

2 gündür uyku yok gözlerde, bu bir parti taassubu değil,gerçekten adam gibi adamdı başkanım. gerçek değerini hayatında bulmadı ucuz particilik ayaklarında olmadı,umarım sağdır,şayet emri hak vaki olduysa rahmeti bol,merhamete gark olmuş olsun..

2 gündür uyku yok gözlerde, bu bir parti taassubu değil,gerçekten adam gibi adamdı başkanım. gerçek değerini hayatında bulmadı ucuz particilik ayaklarında olmadı,umarım sağdır,şayet emri hak vaki olduysa rahmeti bol,merhamete gark olmuş olsun..

Amin kardeşim Amin....

gerçekten adam gibi adamdı inş iyi haber alırız

HaLa ßuLunamadi HaLA :(

ßen Çok Şey Düşünüyorum Sanmiyorum Kaza oLdugunu FaLan.

kuşkucu paronayak bir toplum olduk ama bende kaza olduğunu düşünmüyorum

Ben kaza olduğunu düşünüyorum,çünkü Muhsin çok iyi ve vatanını, milletini seven bir dava olmasına rağmen menfaat sahipleri tarafından potansiyel bir tehlike olarak görülmüyordu.Tek temennim bir mucize gerçekleşmesi ve Cenab-ı Allahın onu sevenlerine bağışlaması

Muhsin YAZICIOGLUNU YanLıŞ Taniyorsun DrMcNamara ;) KapaLI ßir Kutuydu Onun ßiLdiKLerini ßeLki Türkiye'de ßiLen Yoktu..

Muhsin YAZICIOGLUNU YanLıŞ Taniyorsun DrMcNamara ;) KapaLI ßir Kutuydu Onun ßiLdiKLerini ßeLki Türkiye'de ßiLen Yoktu..

Şimdi burda şu kadar tanıyorum diyerek ahkam kesmek istemem ama eminim ki bu sitede
Muhsine benim kadar yakın olan ve benden daha iyi tanıyan birini bulamazsın.80 öncesi
yapılanmada ve kontgerilla denilen yapılanmada çok aktif görevler almış,ankara ve istanbulda ki bazı basıkınlarda ölenlerin 1 numaralı faili olarak tutuklanmış ve yargılanmış birisiydi.Abdullah Çatlı grubunun liderliğini yaptığı yalnızca bir iddiadır ve hala ispatlanamamıştır.Evet çok şey biliyordu, ama bu bildiklerinin ne kadarını kimle paylaşması gerektiğini bilecek kadar akıllı ve vatansever bir insandı.Potansiyel bir tehlike olmamasının sebebi halk nezninde gereken ilgi ve alakayı bulamamasından kaynaklanmaktadır.Gerek insani değerleri gerekse milleyiçilik çizgisini etnik kimlik anlayışından çıkaran politikası nedeniyle zaten eski dava arkadaşlarınca arzu edilmeyeen
bir dava adamıydı.Tabi burda çok emin konuşmakta istemiyorum ama Muhsin Başkan
yaş tahtaya basmayacak kadar akıllı, neyin nerden geleceğini bilebilecek kapasitiye sahip birisiydi.Ölüm, böyle bir ölüm yakışmaz Muhsin Başkana............Allah yardımcısı olsun.

sadece örnek bir siyasetci degil aynı zamanda
iyi aile babası , iyi arkadaş , kısaca süper bir insandı
zaten bütün kesimlerin bir yakını vefat etmişcesine
üzüntüye gark olmalarının baş sebebide budur!

umarım suikast degil kazadır ?
bence ihtimaler yüzde 50 - 50 ?
şayet muhsin beyefendi gibi insanlara
suikast yapılıyorsa bu ülkede ?
ülkenin geleceği acısından çok üzülürüm şahsen .

(daha fazla yazamıyorum , sonsuz bir boşluk
ve hüzün kapladı yüreğimi)

yüce alahım kandım dedikce gani gani rahmet eylesin ... amin

Ben kaza olduğunu düşünüyorum,çünkü Muhsin çok iyi ve vatanını, milletini seven bir dava olmasına rağmen menfaat sahipleri tarafından potansiyel bir tehlike olarak görülmüyordu.Tek temennim bir mucize gerçekleşmesi ve Cenab-ı Allahın onu sevenlerine bağışlaması

Zaten ßu üLkede Vatanını SevenLer suikaste Uğramıormu? ßu ßencede ßir Kaza değiLdir. . .

Geri