YazıcıoğLunun HeLikopterinden Yeni GörüntüLer.

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

YazıcıoğLunun HeLikopterinden Yeni GörüntüLer.

01.jpg

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişiyi taşırken düşen Med Air'e ait helikopterin daha önce hiç yayınlanmamış fotoğraflar basına yansıdı. Gazeteport.com'da yayınlanan fotoğraflarda olay anına ilişkin çok sayıda ipucu yer alıyor.

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

kaynak:http://www.zaman.com.tr/multimedya....tle=yaziciogluna-mezar-olan-helikopter-enkazi

Allah rahmet eylesin dağ gibi muhsin bey geçti gitti adam pisi pisine gitti...

Ben HaLa Bu OLayın Bir Suikast OLduğunu Düşünüyorum.Bu OLayda Kasıt Var Her Zaman SöyLerim.Ayrıca OLaydan Sonra Arama ÇaLışmaLarında Kurtarma EkipLerine Dağın YanLış Yamacıda AratıLmıştı.GÜYA YanLış BiLgi ULaşmış...

Bu Adamın YoLu Türk - İsLam YoLuydu ve BazıLarı, Bazı ŞeyLeri Hazmedemedi

Böyle bir kazadan sağ kurtulmak imkansız. Kurtulsa bile, gazeteci gibi donarak ölürdü.

Mekanı Cennet OLsun. Kafamızda Birsürü Soru İşaretiyLe Göçtü Gitti. Yaptığı OnurLu MücadeLen Hiç UnutLmayavaktır Muhsin Başkan. ALLah Gani Gani Rahmet EyLesin.

Mekanı cennet oLsun ama
konuı günceLe tasınmaLı. . .

Yazıcıoğlu'nun helikopterinden yeni ses kaydı!!

yazicioglu2001_.jpg

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ait daha önce hiç yayınlanmayan ses kaydı ortaya çıktı.

Ses kaydı Kanal 24'ün haber bülteninde yer aldı. Ses kaydı kazada hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş'in 112 acil yardım elemanıyla telefondaki görüşmesinin ardından, 112 elemanının polisle girdiği telefon ve telsiz diyaloğunu içeriyor.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayın..

Konular birleştirildi ve ;

İlk konuya ulaşabileceğimiz bir kaynak linki eklerimisiniz tşk.

Konular birleştirildi ve ;

İlk konuya ulaşabileceğimiz bir kaynak linki eklerimisiniz tşk.

Haber ResimLerden OLuşmaktaydı ve Her TeLdene Daha Uygun OLacağını Düşündüm. Ama GünceLe TaşımışLar. Kaynak EkLenmiştir. TeşekkürLer

Allah Rahmet Eylesin....
Siyasette en sevdiğim adamlardandı...

REİS im karların eridi o Sisne yamaçlarında ama bizim yüreğimizin karıda kor oldu hala küllenmedi..mekanın cennet olsun...

Geri