yazıcı aldım Acil yardım lazım !

kaptanoro

New member
Reaction score
0
gecen gün yazıcı aldım "hp f2420" pcye cdsini pcye yüklerken hata oluyor.
bende güvenlik duvarı ve antivirüsleri kapatıp denedim aynı hatayı tekrar verdi bu sorunu çözemedim yardım edebilirseniz sevinirim...

hphata1v.png

"c:\windows\system32\hpbmiapi.dll

module c:\windows\system32\hpbmiapi.dll failed to register . HRESULT -2147221164. Contact your support personnel.
"önemli hata" ve "MSI.dot4wrp01" hakkındaki sorun giderme bilgisi almak için ,......... ziyaret edin."

pcde bu hatalar oluyor sorunu anlayamdım yardımlarınızı bekliyorum...

Hp ile yüklediğin bütün yazılımları kaldır.
Aygıt yöneticisinde donanımı görüyorsa, onlarıda kaldır. bilgisayar ile bağlantısını kopar, restart et cd yi tak başlasın yüklemeye, kabloyu tak dediğinde cihazı tak, problem devam ederse işin zor, hp yi arama derim ödicen telefon faturasına yazık.. bilgisayarcı çağır yapsın hp nasiplencene bilgisayarcı nasiplendin...

Haydi Çek Git Artık, Tıkla YÜKLE.... Clik

öncelikle - " atl.dll " - dosyasi >WINDOWS\SYSTEM32\ klasöründe Varmi yok Mu yoksa !
BURDAN Indirip yukarida yazdigim yere kopyla.daha sonra kayit defterine gecirmek icin
baslat>calistir'a-> regsvr32 C:\WINDOWS\system32\atl.dll -> OK diyerek registr yapildikdan sonra yaziciyi yeniden yükleme ye baslayabilirsin,

ilginiz için tskrler aksama deniyecem konu hakkında fikirleri olanlar yazabilir hepsini bikerede deneyeyim

Geri