yav ne kadar başarılıyız kimse ödev falan istemiyor gözlerim yaşardı yane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birazcık yorul o zaman kardeşim

eğer sana zahmet olmazsa şu ödevimi de bulursan memnun olurum. Teşekkürler
Türk Dili üzerine eser vermiş yirmi tane Türk bilim adamının adını ve bu bilim adamlarının birer tane eserini yazınız

Ya dostum banada matematik alanındaki bilim adamları we eserleri ie bi konu denk geldi ben buldum bişiler ama yetmez bide sen baksan zahmet olmazsa...

insan kaynakları yönetiminde..

secme ve yerleştirme hataları sürecleri..

dosttuum bana basketbolda ağırlık ve kondisyon antremanları ile ilgili bulabildiğin herşeyi gönderirsen varya cayip sevaba gecersin hatta cennette yerini hazır edersin :)

dostum seni yoralım o zaman şöyle okkalı bi tane sorayım,boyaların çözünürlüğüne asit etkisi hakkında bişeyler bulabilir misin?

Kardeeeeş çooook acil bitirme ödevim için "vergide süreler" kaynak bulamıyorum bi el atsan çok makbule geçer. ödevsitesi.com'da bile bulamadım

lojistik konusunda bitirme tezi aryorum. İngilizce olursa pek makbule geçer...

dostum bana gen hakkında bilgi lazım teşekkür edeerim...

yau başlatın yanındaki masaüstü simgesi bi şekilde silindi ve ara tara bulamıyorum.
nerden bulcam ben bunu bi yardımcı olun yardımsever vatandaşlar??

Guncel 15 adet roman ozeti lazim ama hala bulamadim.. :(

ya kardes bı zahmet ve de cok acil donem odevım ''sigara,alkol ve yaglıyıyeceklerın damarlar ve kalp uzerındekı etkılerı'' hakkında bana yardımcı olursan sevınırım([email protected]] dan bana ulasabılırsın

al sana seni zorlayacak bi dönem ödevi "fonksiyonlar" ama fransızca olcak.

kardes sigara,alkol ve yaglı yıyeceklerın damar ve kalp uzerındekı etkılerı

kardeşim kurtuluş savaşı yada cumhuriyet dönemi ile ilgili kitap özeti lazım bulabilirmisin

ödevi istedim kardeşim istekler bölümünden indirip yopllarsan çok makbule geçecek hade görüyüm seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri