Yattara Transferi DoğruMu?

Yattara'nın Gitmesi Nasıl Değerlendiriyorsun?

• TS'liyim, yönetim doğruyu yaptı

Kullanılan: 16 30.8%
  • TS'li değilim, yönetim doğruyu yaptı

Kullanılan: 17 32.7%
  • TS'liyim, yönetim hatalı

Kullanılan: 6 11.5%
  • TS'li değilim, yönetim hatalı

Kullanılan: 13 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    52
Akıllı ßir karar ßence.Gitmek isteyen adamı takımda tutmayacaksın..

bır yattara gıder bın yattara gelır hıc bır futbolcu trabzonspordan buyuk degıldır gıtmek ısteyenı tutmayacaksın

bıze ızlettıgı guzel futbolu ıcın tesekkurler bundan sonrakı futbol hayatında basarılar dılıyorum

Yönetim olaya maddi açıdan bakar, oyuncu da gitmek istiyorsa gönderir. İstemeye istemeye kendi takımında verim alamayacağı için bi taraftanda para kazandırıyorsa yönetim doğru olanı yapmıştır.

Fakat Yattara hayatının hatasını yaptı diyebilirm.

Yönetim olaya maddi açıdan bakar, oyuncu da gitmek istiyorsa gönderir. İstemeye istemeye kendi takımında verim alamayacağı için bi taraftanda para kazandırıyorsa yönetim doğru olanı yapmıştır.

Fakat Yattara hayatının hatasını yaptı diyebilirm.

Aynen yattara kendını bıtırmıs oldu bence bole yeteneklı bırının ne ısı var katar da...
Oraya gıtmesı ıcın erkendı bence

Daha az paraya Roma'ya gitseydi çeşke

Bu arada anket lig tv nin anketi değilmi yaF :hhmanD

Yattara gibi bir oyuncu gitmek istiyorsa göndermelisin,yoksa size yarardan fazla zarar verir..

butun yorumları okudum bu konudakı we cogu yorumda herkes yattaraya yuklenılmıs pekı hıc lıg tv dekı röpartjnı ızledınız mı? we benın ılgımı su cektı yattra we aılesı trabzon ıcın hıc kotu demıyrlar we cok sewdıklerını soylluyrlar ayrıca röpartj yapan kısı yattara ya bır soru sordu neden gıdıyrsun TRABZONSPOR'dan dıye we yattaranı werdıgı cevap su arkadslr " Ben TRABZONSPOR'dan gıtmek ıstmıyrm ama yönetim bn sözleşmeyi yenılerken werdıgı sozu tutmadı we bn kendımden once aılemı dusunmek zorundayım we yöentim izmza attırıken yattaraya TRABZON'a FRANSIZ OKUL yptırcgn soz wermıs we bunu daha once turkıyeye gelırkende aynı sozu wermıs yntm we 5-6 senedır adamı sallamıslar we adam orda fransız okul oldugu ıcın cocukları ıcın eğitimi icin katara gıttı we sızce soruyorum yattara gıbı bır adamın katar takımında ne ısı olabılır bı mantıklı olark dusunn arkaslar hep kendı trafımızdan bkıyrz bırz TESTERE gıbı olalım hep taraftar olarak hep bıze hep bıze KESER gb olmıylm TESTERE gıbı bı onalara bı bız tarftarlara olsun we BNCE YATTARA IYI OLANI YAPTI we bır TRABZONSPOR trftr olark gtmesını uzuldum we olıg tv dekı video yu bulabılsırsn suncam sıze arkadaslar we TRABZONSPOR smdıye kdr gelen ıyı ybnc futbolculardan bırı Şota / Kewın Campll'dan sonra İBRAHİM YATTARA :'(

61______OFLAZ_______61

yannıs gitmek istiorum dememiş o adam yonetim para kazanmak için beni göndermek istedi o saatten sorada bişe yapamam dedi

bence yattara gitmek ıstemedı zorla gonderıldı buda sunu ınsanın aklına getırıyor yonetım her ne kadar bız borc yaptık ama odemek ıcınde kendımıze kaynaklar yarattık dıyordu ama bence oyle degıl borc yaptılar sımdıde odeme yolları arıyoırlar bu yuzdende takımın en yıldız oyuncusunu sattılar eger bu dusuncem dogruysa yazıklar olsun

bi yattara kolay kolay gelmez avrupada bile boyle teknik bir futbolcu sayısı azken neden satalımki yattarayı

iki tarafın birbirine ettiği o kdr laftan sonra ts yonetiminin aldığı karar pekte doru deil

Geri