Yattara Trabzon'da Kaldı! [TEK BAŞLIK]

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahima Yattara'nın, Katar'ın Al Sadd takımına transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor!..

Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre; Yattara'nın bonservis bedelinin bu akşama kadar Trabzonspor'un hesabına yatmaması halinde yıldız oyuncu takımda kalacak. Bu konuda şu ana kadar bir gelişme olmaması nedeniyle Gineli oyuncunun kalma ihtimalinin daha ağır bastığı söyleniyor. Ancak tüm bu olumsuz gelişmelere karşın Katar takımının menajerlerinin Yattara'ya transfer konusunda bir sorun olmadığını söyledikleri öğrenildi.

Eğer bugün para Trabzonspor'un hesabına yatmazsa Yattara'nın bordo mavili takımın akşam antrenmanına çıkacağı belirtildi.

Maraton

Yattara Trabzon'da Kaldı!

104j7fd.jpg

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara'nın Katar Kulübü Al Sadd'a, transferi gerçekleşmedi. Katar Kulübü bordo-mavili takımın hesabına transfer bedelini yatırmayınca Gineli oyuncu Trabzonspor'da kaldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 16.00'da toplanan Yönetim Kurulu, Yattara transferini görüşürken, bu süre zarfında ise Katar kulübünden gelecek olan haber beklendi. Ancak Al Sadd Kulübü Trabzonspor ile İbrahim Yattara'nın transferi konusunda bağlantıya geçmedi. Katar kulübüne süre veren bordo-mavili yönetim, bu sürenin dolması üzerine bu transferi gündeminden kaldırdı. Bordo-mavili kulübün konuyla ilgili olarak bir açıklama yapması bekleniyor.

07.10.2008
Kaynak : İHA
ü

Seviyoruz Seni Yattara

yattara gibi oyuncular kolay bulunmuyor kalmasına sevindim.
ama herşey eskisi gibi olur mu orasını bilemem.

bence kaLırsa ts zarar eder bidaa böLe tekLif geLmes...

vay anasını ne fırtınalar kopardı şu adam yaa

adamın bı sucu yokkı 1 hafta once evının butun esyalarını degıstırmıs gıdmek ısteyen adam ole yaprmı.yonetıme para tatlı geldı taraftarın tepkısını cekmeden nasıl yaparız dedıler.yattara istiyomus gıbı gosterdıler.zaten acıklama yaptı yattara yonetım istedı dedı...

şimdi gs defansı düşünsün :D :D

i love yattara :D

sadece yattara

tek yattara :D

yattara 4-EVER :D

hayırlısı olsun gene bağarırız inşallah

ooooooooooooooo ibrahima yattara oooooooooooo :D

OoO İbrahim Yattara OoO

cok sewındım we ıyı oldu sımdı sıra tekrr yattaryı kazanmak onemlı olan

61_______________OFl@Z__________________61

Geri