Yattara: Sivas’ı bana bırakın

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Sivas’ı bana bırakın
Trabzonspor’un son haftalardaki formuyla dikkat çeken yıldızı Yattara, ‘Kulübüme borcumu ödemem için iyi bir fırsat.:D Sivas’a tek başıma yeterim. Maçı kazanır, zirveye ortak oluruz’ dedi

YATTARA, Sivasspor’u gözüne kestirdi. Bu sezon da performansı zaman zaman eleştirilen ancak son haftalarda belirgin bir performans artışı gösteren Gineli futbolcu iddialı konuştu.

Trabzonspor’un starı, ‘Sezon başındaki sakatlık beni olumsuz etkilemişti. Ama şimdi her şey çok daha iyi. Kulübüme borcum olduğunu biliyorum. Bunu ödemek için de Sivas maçı iyi bir fırsat. Sivas’ta ya var olacağız, ya da yok. Lideri yenersek, şampiyonluk yolunda önümüzde fazla bir engel kalmayacak. Beni yıldız yapan Trabzonspor için her şeyi yaparım. Sivas’tan ne yapıp edip galip döneceğiz. Ben de maçın yıldızı olacağım’:D ifadesini kullandı.

Trabzonspor’un gündüz karnesi

SAAT RAKİP SKOR

15:00 İstanbul BŞB (D) 4-0 (G)

15:00 Sivasspor 0-0 (B)

15:00 Kocaeli 2-1 (G)

15:00 Bursa (D) 1-2 (M)

15:00 Denizli 0-2 (M)

15:15 Antalya (D) 1-0 (G)

15:15 Konya 0-1 (M)

15:15 Gaziantep (D) 2-3 (M)

15:15 İstanbul BŞB 0-0 (B)

16:00 Ankaraspor 2-0 (G)

16:00 Gaziantep 1-1 (B)

Gündüz yaramıyor

TRABZONSPOR şampiyonluk yolunda en büyük darbeyi gündüz maçlarında aldı. Bu sezon 11 kez gündüz maçı yapan Bordo-Mavililer, toplamdaki 5 mağlubiyetin 4’ünü bu karşılaşmalarda yaşadı. 4 yenilgi dışında 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Bordo-Mavililer 15 puan toplarken, 18 puandan oldu. Trabzonspor gündüz maçlarında 12 gol atıp, 9 gol yedi.

Yanal’dan güvenoyu

SİVAS maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile sürdüren Trabzon’da futbolcularla konuşan Ersun Yanal, ‘En kötü dönemde bile size güvendim. Bu hafta da güveniyorum’ dedi...kaynak

Poahahahahahha Sivas Dekmüğünü Bu Yememiş Heralde :D

Yiyenin Feleği Şaşıyor Bunuda Bilmiyor :D

Allahın Ginelisi :D

Sivas'ın tek taktiği oLan Şişirme topLarını keserse Trabzon ; Sivasdan gaLibiyetLe ayrıLması zor değiL..02
Yattara'dan patLama bekLiyorum..

bu kadar kendine gaz vermiş ama bu dezavantaj onun için maçta cok kötü performans sergilicek buraya yazıyorum

idmanlarını izledim,çok hırslıydı ben güveniyorum yattaraya

Geri