Yattara paniği

by.erce

New member
Reaction score
0
7_204022_yattara2003bb.jpg

İbrahima Yattara'ya hem yurt içinden hem de yurt dışından taliplerin artması, yönetimi harekete geçirdi.

Son haftalardaki performansıyla Trabzonspor’un parlayan yıldızı haline gelen İbrahima Yattara’ya hem yurt içinden hem de yurt dışından taliplerin artması, yönetimi harekete geçirdi. Gelecek yıl için vatandaşlık başvurusu yapıp Türk statüsünde oynama hakkı da kazanacak olan Gineli futbolcunun takımda tutulması adına imkanlar zorlanacak. Opsiyonlu sözleşme yerine resmi mukaveleyi uzatmak isteyen Karadeniz ekibinin idarecileri, Yattara’nın önüne 2012’ye kadar Trabzon’da kalmasını sağlayacak bir sözleşme koyacak. Deneyimli futbolcunun ücretine kademeli bir zam da yapılması bekleniyor. Yattara’nın ise kararını sezon sonunda tüm tekliflerin somutlaşmasıyla beraber vereceği tahmin ediliyor.
FANATİK

çok çok da büyük futbolcu değil ama bizde adam yokki:D

majeste sana katılmıyorum bence adam çok güzel oynuyor çok seri ve bilinçli

yattara gidemessin.seni bırakmayız:D.senın yerın asla doldurulmaz sag cizginin dunya capındakı tek futbolcusu.

adam güzel oynuyor daha ne yapsın

nıye panık olsun kı

yattarada giderse ts kumeye duser :D

yanı trabzonspor kumeye duserse hosunuza gıdecek senın ıcın 1-2 atasozu bılıyorum ama ne ıse

fb arkadasa da takımınız guzel sampıyonlar lıgınde ceyrek fınaldesınız bunun tadını cıkar bos ver yattarayı gokdenızı alabıldınızmı kı yattarayı alabılesınız sıze daha kalıtelı oyuncular lazım

ben uzun zamandır bu forumdayım 1 veya 2 kere dıger kulup bolumlerıne gırdım o da tebrık amaclı lutfen sızde boyle yapın tesekkurler

ve gıderse gıtsın nıye panık olunsunkı fatıh gıttı gokdenız gıttı yattarada gıderse bu takım yıne ayakta kalır

Yenı yonetıme guvenıyoruz her sekılde arkasındayız

Yattara Türk Oluyor!!!

Trabzonsporlu İbrahima Yattara, Türk vatandaşlığına geçmek için başvuruda bulundu. Gineli oyuncunun adı İbrahim olacak.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın, Türk vatandaşlığına geçmek için tüm işlemlerini tamamlayarak Trabzon İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne başvuru yaptığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, ilk olarak Trabzon Halk Eğitim Merkezi'ne giden İbrahima Yattara'nın, burada Türkçe okuma ve yazma testlerine tabi tutulduğu belirtildi.

Ardından İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne geçen başarılı futbolcunun, gerekli belgeleri teslim edip işlemlerin başlaması için imza attığı kaydedildi.

Türk vatandaşı olacağı için çok mutlu olduğunu belirten Yattara, ''Uzun süredir Türkiye'deyim. Burayı çok seviyorum. İnşallah bundan sonra da günlerim aynı şekilde geçmeye devam eder. Türk olmak için gerekli tüm işlemleri tamamladım. En kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca ismim de İbrahim Yattara olacak'' dedi.

NTVSPOR ve Ajanslar
4 Nisan 2008 Cuma

Geri