Yasin Öztekin şans bekliyor

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Bordo-mavililerin sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Yasin Öztekin, A Milli Takım’ın Danimarka ile oynayacağı maçın kadrosuna çağrılmadığı için üzgün olduğunu söyledi. Gurbetçi futbolcu, “Sadece ben değil Soner de heyecanla bekliyordu. O seçildi ancak ben yine yokum. Yine de moralimi bozmuyorum. Abdullah Avcı’nın bir gün bana da şans vereceğine inanıyorum. En büyük hayalim milli takım” açıklamasını yaptı.

MUSTAFA YUMLU’NUN İSYANI!

Bordo-mavililerin mücadeleci oyuncusu Mustafa Yumlu, ağır eleştirilere isyan etti. Mustafa, “Her maçtan sonra benim Trabzonspor için yetersiz olduğumu söylüyorlar. Kötü bir oyuncuysam Şenol Güneş bana neden şans veriyor” dedi.

GİRAY: RAKİBİ CİDDİYE ALMAK GEREK

Karadeniz ekibinin başarılı stoperi Giray Kaçar, Akhisar Belediyespor maçındaki galibiyetin anahtarının “ciddiyet” olduğunu söyledi. Giray, “Rakibimizin kadrosu zayıf olarak değerlendiriliyor. Ancak ligin en alt sırasındaki takımla bile oynasanız futbolda laubaliliğe yer yoktur. Ciddiyeti elden bırakmadık ve galip geldik. Ancak bu 3 puan hiçbir şeye yetmez. Üzerine yeni galibiyetler koymak için çalışmalıyız” diye konuştu.

Yasin Öztekin şans bekliyor | Amk Spor Gazetesi

Geri