- Reaction score
- 0
Bordo-mavililerin sezon başında Gençlerbirliğinden transfer ettiği Yasin Öztekin, A Milli Takımın Danimarka ile oynayacağı maçın kadrosuna çağrılmadığı için üzgün olduğunu söyledi. Gurbetçi futbolcu, Sadece ben değil Soner de heyecanla bekliyordu. O seçildi ancak ben yine yokum. Yine de moralimi bozmuyorum. Abdullah Avcının bir gün bana da şans vereceğine inanıyorum. En büyük hayalim milli takım açıklamasını yaptı.
MUSTAFA YUMLUNUN İSYANI!
Bordo-mavililerin mücadeleci oyuncusu Mustafa Yumlu, ağır eleştirilere isyan etti. Mustafa, Her maçtan sonra benim Trabzonspor için yetersiz olduğumu söylüyorlar. Kötü bir oyuncuysam Şenol Güneş bana neden şans veriyor dedi.
GİRAY: RAKİBİ CİDDİYE ALMAK GEREK
Karadeniz ekibinin başarılı stoperi Giray Kaçar, Akhisar Belediyespor maçındaki galibiyetin anahtarının ciddiyet olduğunu söyledi. Giray, Rakibimizin kadrosu zayıf olarak değerlendiriliyor. Ancak ligin en alt sırasındaki takımla bile oynasanız futbolda laubaliliğe yer yoktur. Ciddiyeti elden bırakmadık ve galip geldik. Ancak bu 3 puan hiçbir şeye yetmez. Üzerine yeni galibiyetler koymak için çalışmalıyız diye konuştu.
Yasin Ãztekin Åans bekliyor | Amk Spor Gazetesi
MUSTAFA YUMLUNUN İSYANI!
Bordo-mavililerin mücadeleci oyuncusu Mustafa Yumlu, ağır eleştirilere isyan etti. Mustafa, Her maçtan sonra benim Trabzonspor için yetersiz olduğumu söylüyorlar. Kötü bir oyuncuysam Şenol Güneş bana neden şans veriyor dedi.
GİRAY: RAKİBİ CİDDİYE ALMAK GEREK
Karadeniz ekibinin başarılı stoperi Giray Kaçar, Akhisar Belediyespor maçındaki galibiyetin anahtarının ciddiyet olduğunu söyledi. Giray, Rakibimizin kadrosu zayıf olarak değerlendiriliyor. Ancak ligin en alt sırasındaki takımla bile oynasanız futbolda laubaliliğe yer yoktur. Ciddiyeti elden bırakmadık ve galip geldik. Ancak bu 3 puan hiçbir şeye yetmez. Üzerine yeni galibiyetler koymak için çalışmalıyız diye konuştu.
Yasin Ãztekin Åans bekliyor | Amk Spor Gazetesi