Yasaklı Siteler Artık Bebel İşi

kasap123

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar şimdi size yasaklı siteye girmenin 2 yolunu öğreteceğim

1-C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts var bi alt satıra geçin sitenin ıp yazın bi boşluk bırakıp siteyi yazın işimiz bitti ama 2nci yöntem daha kolay

2-Ağ Bağlantıları/Yerel Ağ Bağlantısı/Özellikler/Genel/İnternet Erişim Kuralları Var Tıklayın aşağıda dns ayarı var oraya 1nci satıra 8.8.8.8 2nci satıra 8.8.4.4 yapın google dns hızlıdır yasaklı sitelere giriş sağlar :durdurun:durdurun:durdurun

Dns değiştirmekte anahtar pek de bilinmeye dns ler kullanmak.
ISP ler bilinen dnslerde zorluk çıkartabiliyor.

dns işleri artık tarihe gömüldü. bazı siteler açılmıyor artık ne kadar dns değiştirirseniz de değiştirin hiçbir işe yaramayacaktır.

dns işleri artık tarihe gömüldü. bazı siteler açılmıyor artık ne kadar dns değiştirirseniz de değiştirin hiçbir işe yaramayacaktır.
O vakit büyük silahları çıkarma vakti gelmiştir yaşasın tor network.
Çinlileri bile özgürce nete sokan sistem.

Bu konuda yardım etmekte isteksizim ama şimdilik google vsıtası ile bu açık kaynak kodlu program hakkında etreflı bilgi edinebilirsiniz.

O vakit büyük silahları çıkarma vakti gelmiştir yaşasın tor network.
Çinlileri bile özgürce nete sokan sistem.

tor da en büyük gıcıklığı google mail yapıyor,bir türlü oturum açmıyor çakal :)

ama her şeyin çözümü var,şimdi bir almandan daha sağlam alman ip si :)
yada bir amerikalıdan daha sağlam bir amerikan ip si sahibi olmanın keyfini yaşıyor ve herkese
tor tavsiye ediyorum...

dns degıstırmeyı veya sacma sapan ıplerı hıc bır zaman onermıyorum :) gırdıgı kadarıyla yetınmek varken ne geregı var fazlasına ...

dns degıstırmeyı veya sacma sapan ıplerı hıc bır zaman onermıyorum :) gırdıgı kadarıyla yetınmek varken ne geregı var fazlasına ...
İnternetin tepesine oturtulanlar hesep vermeden kafalarına göre yasak koyuyorlar malesef.
Onlara kalsa hiç bir yere giremeyiz.
Düşünsene kaç adet siteyi makafalarına göre kendi keyfi kararları ile yasakladıklarını bile resmi olarak açıklayamıyorlar kaldı ki sebepleri ile açıklayıp hesap versinler.
Zalimin zulmü varsa kullanıcının SSL i var.

Bir zamanlar çok kısa süre bende tor kullandım sağlam ip bulmak biraz zor olabiliyor kaldıki hızı biraz etkiliyor sanırım. Bence en etkili yol Ultrasurf tüm yasaklı siteleri açabilirsiniz. Ultrasurf'un kendi içinde koyduğu yasaklar vardır bunlar cinsel içerikli siteler. Ultrasurf'u yapanlar bu tarz siteleri açmayacağını belirtmiştir. Çerezleri kendi bünyesine alır ve kapandığında hepsini siler. Pc'nizi elit proxy ile korur görünmez yapar güvenlik açısından da iyidir.

Her siteyi açmasını istiyorsanız. Tor o zaman güzel bir yöntem veya Firefox kullananlar için Foxyproxy kullanıp yine aynı şeyi yapabilirsiniz.

Birinci yöntemde sadece sitenin ip adresini yazsak olurmu?

yasakli sitelerle cinde basimiz harbiden biraz dertteeee

Yuh arkadaş alayınız sapık moduna girmişsiniz la?! ne var arkadaş bir türlü anlayamıyorum, bu kadar mı boş adamsınız sosyal yaşantınız da da internet görselleri ile tatmin olmaya çalışıyorsunuz.?

Bence en kolayı google translate.. google açıyosunuz aramanızı yapıyosunuz sonrada sayfayı açmadan hemen yan tarafında bulunan bu sayfanın çevirisini yap diyoruz google üzerinden rahatça giriyoruz.Programa felan gerek olmadan takılıyoruz :D

Bunları bilmeyen zaten bilgisayar kullanamaz yani biz bu konuları geçeli 5 yıl oldu. Zamanında bu forumda paylaşılan şeylerin haddi var hesabı yok... Bu foruma layık daha kaliteli bir şeyler bul...

Proxy deneyerek bile zor girebiliyordum ama Amerika'daki proxy'den bağlanınca Gallardo kadar hızlı giriyor. Sorun şu ki Google Mail'de gelen kutusunu yükleme süresi çok fazla ve sunucuları Türkiye'de olan sitelere zor girebiliyorum. Mesela Google'da bu sorun oluyor.

montano konunun eski olduğunun farkında değil beyler

Hotspot Shield programını öneriyorum yurtta kullanıyorum açtığım taktirde tüm sitelere ve online oyun oynayabiliyorum

Geri