Yardim!!!!

T

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar akşam geldiğimde kafam çok güzeldi zannedersem peder durumu anladı akşam benim için farketmedi ama şimdi bi yerlerim tutuştu aynı zamanda kız arkadaşımda tel bekliyodu aramadan sızmışım sabaha kadar msj çekmiş şimdi nasıl kurtulabilirim bu işten güzel yalanı olanlar acil yardım gerekli bu kardeşinize

elımde guzel bır sılah var 9MM SMITH WESSON (MAGNUM)

1 Saatlıgıne emanet verıyım KAFANA SIKIVER

RomeoMAD' Alıntı:
elımde guzel bır sılah var 9MM SMITH WESSON (MAGNUM)

1 Saatlıgıne emanet verıyım KAFANA SIKIVER

bu kadarmı kötü bi durumdayım harbidende on numara moral veriyosun kardeş bide ekleme yapim zannedersem arabayıda vurdum biyerlere tam olarak göremiyom arabada bi hasar varmı ama inip baksam bu saatte iyice kıllanırlar şimdi ne sölemeliyim ben evdekilere ayriyetten sabaha kadar beddua dolu msjla adan kız arkdaşıma silahla kafama sıkmak çözümmü çözümse nerdesin bilader gelim ver iki dakikalığına emaneti yada intihar çok günahmış ben gelim sen iki tane sıkıver sevabına:sigara:

babansorunca
yakın bi arkadaşınla beraber takıldığını
söyle. çocukğun durumu çok kötüydü
de. kız arkadaşından ayrılmış çokda
seviyodu de. mecbur yanında olmam
lazımdı de e o içince benimde içmememi
söledi kıramadım içtim de.

kız arkadaşınıda işte çocukla birlikteydim
o sıra telefonlarımızı bi kenara koyduk
arkadaşım bugün erkek erğeyiz kardeşim
dedi bırakalım telefonları dedi de.

yok yok sen en iyisi gerçeği söle:)

Kiz Ciddi Takildigin Biriyse Gercegi Soyle Affeder

Babana Da Gercegi Tabi

valla bence de dürüstsen kazanırsın :D

mesela ben bi insanın hatalarını affederdim ama yalan söylemesini affetmezdim :D

hadi pederi atlatmayı buldum eski bi taktik düğündeydim gerisi noldu hatırlamıyorum diycemde kız arkadaşım sabaha kadar beddua msjı çekmiş en son gelen msj saat 5 21 de (yeter artık bende senin gibi rahat rahat uyumak istiyorum ) ben bundan nasıo sıyrılırım valla herkez herbişeyde bilgilide forumlarda bu konuda nasıl bi yalan kalmaz ben ayılsam eminim bulurum bi tane ama zannedersem ayılmadan önce şu saatlerde kıza bi msj çekip durumu kurtarmam icab eder yada ben tribe giriyom ama bu saatte çeklen bi sms olayı kurtarmasada o içip içip rahatça uyuyan adi insan imajını biraz düzeltir gibime geliyo

kıza doğruyu sölemek en son yol olmalı ciddi takıldığım biri ama aynı kopnudan çok kavgalar ettik söz verdim gene hafta sonu oldu gözümü açtım bu haldeyim

kardeşim babanı bilmem de yenge hanım için ÇAMURA YAT DERİM.. babamla tartıştım, kardeşinn varsa onun sorununu dinledim falan filan...
ÇAMURA yatta nasıl yatıyosan yat... ÇAMUR bu işlerin ilacıdır...

kıza dersin uyuyakalmışım aşkım kusura bakma.
babana da içtim baba erkek adama içkiden bişi olmaz
walla billa rakı içtim bira fln asla içmem dersen konu kapanır :) (peder döverse sorumlu diilim :p)

Fletch ya babası içkiyi sevmiyosa... Sen de direk git kendini dövdür diyosun...

valla kardeş konu dayak yemem falan değil benim derdim kimsenin kalbi kırılmadan bu iş tatlıya bağlansın yoksa bu saatten sonra dayak olmaz zaten de önemli olan surat yapmalarını engellemek

incubus84' Alıntı:
valla kardeş konu dayak yemem falan değil benim derdim kimsenin kalbi kırılmadan bu iş tatlıya bağlansın yoksa bu saatten sonra dayak olmaz zaten de önemli olan surat yapmalarını engellemek

üstad o zaman işin zor kolay gelsin
çünkü surat yapma olayına çözüm bulunamadı hala :(
kız neyse de anne baba sürekli surat yapar :)

aynen kardeş babamla aynı yerde çalışıyorum akşama kadar birbirimizle beraberiz geçen hafta aynı mevzu olunca bu son demiş ölede bi söz verme gafletine düşmüştüm yoksa sorun bu kadar büyümezdi gözümde kız desen o ayrı bi olay ana babadan çok surat yapıyo çözemiyorum bu kafayla ne ne olur ne ne olmaz tam anlayamıyorum ya harbiden benim kafam hala güzel tirplere giriyorum yada var bi numara

yardım eden herkeze teşekür ederim özellikle kendimi vurmam için silah verme teklifinde bulunan arkadaşa

elbette dayak olmaz işin şakasıdırda artık sende surata katlan.. zaten bugün pazar baban dinlenirse keyfi yerine gelir... yenge hanımada çamur yap artık.. ama yarın sonucu buraya yaz ha bizi merakda bırakma..

valla kardeş peder kalktı az önce şerefsiz vb iki üç kelime yedim kendisinden bu kadarla pederi atlatırsam ne mutlu bana daha arabbayı görmedi o ayrı tabi bide yengeye çamur yap demişsin nasıl çamur yapcam ne demem lazım geliyo bende onun derdindeyim zaten yani benim için özel birisi o yüzden ne onu kaybetmek istemiyorum kırmak hiç istemiyorum akşam sorduğunda inkar etmişim içtiğimi falann şimdi doğruyu sölesem daha b.ktan bi durum olur son durum bu şekilde kardeş oynatmaya az kaldı gibi bişi yani

Geri