forumsever
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaslar bana yurt dısın dan notebook geldi ama geldigi gunden itibaren sinirlerim yıprandı.Bana ilk geldiginde vista yukluydu ve ben onu kaldırıp xp i kurdum ancak direverları yoktu ve ben de fujıtsu siemensin resmi turkce sitesine gittim ve suruculerini inderiyim dedim fakat butun dreverlar vista uyumlu.Bende hemen siemens musteri hizmetlerini aradım ve yapılacak bir sey yok dediler yani sitelerinde vista harici yazılım ve dreverları yokmus.Tabii bende dogal olarak tepkimi verdim yani bizi vistaya mahkum bırakıyorsunuz vs.Bana yardımcı olmak ıcın metod söledi:Sitemimize girin(fujitsu-siemens.com.tr) e ve cihazınızın modelini secin ve suruculerini vista uyumlusuna bakın ve orada cıkan model ve suruculerını net de xp uyumlusunu aratıp ve ole kurmamı istediler ancak 4 gundur arıyorum sitelerin icinde boguldum kasıldım bir turlu bulamadım hatta teknik servisde calısan bır arkadas vardı o da bir sonuc alamadı sadece audio driver ve lanı bulup yukledim.Bulamadıklarım sunlar:
Chipset (AMD 690V Chipset & X1200 ATI Graphic driver)
Modem (Motorola - ML3054)
Wlan (WLAN miniCard D2301) bu bas belaları
Cihazın marka ve modeli: Fujitsu Siemens Amilo Pa 2510
Hackhell.com da bana yardım edebilecek ustaların oldugunu bildigim icin ilk olarak buradan yardım istedim.Simdi den tesekkurler..
Chipset (AMD 690V Chipset & X1200 ATI Graphic driver)
Modem (Motorola - ML3054)
Wlan (WLAN miniCard D2301) bu bas belaları
Cihazın marka ve modeli: Fujitsu Siemens Amilo Pa 2510
Hackhell.com da bana yardım edebilecek ustaların oldugunu bildigim icin ilk olarak buradan yardım istedim.Simdi den tesekkurler..