Yardim Lutfen..

forumsever

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bana yurt dısın dan notebook geldi ama geldigi gunden itibaren sinirlerim yıprandı.Bana ilk geldiginde vista yukluydu ve ben onu kaldırıp xp i kurdum ancak direverları yoktu ve ben de fujıtsu siemensin resmi turkce sitesine gittim ve suruculerini inderiyim dedim fakat butun dreverlar vista uyumlu.Bende hemen siemens musteri hizmetlerini aradım ve yapılacak bir sey yok dediler yani sitelerinde vista harici yazılım ve dreverları yokmus.Tabii bende dogal olarak tepkimi verdim yani bizi vistaya mahkum bırakıyorsunuz vs.Bana yardımcı olmak ıcın metod söledi:Sitemimize girin(fujitsu-siemens.com.tr) e ve cihazınızın modelini secin ve suruculerini vista uyumlusuna bakın ve orada cıkan model ve suruculerını net de xp uyumlusunu aratıp ve ole kurmamı istediler ancak 4 gundur arıyorum sitelerin icinde boguldum kasıldım bir turlu bulamadım hatta teknik servisde calısan bır arkadas vardı o da bir sonuc alamadı sadece audio driver ve lanı bulup yukledim.Bulamadıklarım sunlar:

Chipset (AMD 690V Chipset & X1200 ATI Graphic driver)
Modem (Motorola - ML3054)
Wlan (WLAN miniCard D2301) bu bas belaları

Cihazın marka ve modeli: Fujitsu Siemens Amilo Pa 2510

Hackhell.com da bana yardım edebilecek ustaların oldugunu bildigim icin ilk olarak buradan yardım istedim.Simdi den tesekkurler..

arkadaşlar konuyla alakası olmayabilir ama lütfen yardımcı olun.. loopcomm marka modemim var ethernet +usb (1+1)ben bu modemın usb drıverını bulamadım cok acıl lazım lutfeeen yardımcı olun
şimdiden cok tesekkur ederım saygılar..bu arada modeli 2011

arkadaşlar konuyla alakası olmayabilir ama lütfen yardımcı olun.. loopcomm marka modemim var ethernet +usb (1+1)ben bu modemın usb drıverını bulamadım cok acıl lazım lutfeeen yardımcı olun
şimdiden cok tesekkur ederım saygılar..bu arada modeli 2011

kardesim bak driver e felan ihtiyacın yok yapman gerekn su

explorerimizin adres kısmına 10.0.0.2 IP numarasını girdiğimizde karşımıza username ve password soran bir pencere geldi.

Burada sorulan kullanıcı adı ve parola bizim modemin konsol ekranına ulaşabilmemiz için gerekli olan kullanıcı adı ve paroladır. Türk Telekom'dan aldığınız kullanıcı adı ve parola ile ilgisi yoktur.

Loopcomm modemler için default olarak

Username "admin"

Password "epicrouter"

olarak girilmektedir.

Modemimizin konsol ekranına girdiğimizde karşımıza resimdeki gibi bir görüntü gelecektir.

Burada sol taraftaki menüde "Configuration" kısmındaki "WAN" linkine tıklıyoruz.

WAN linkine tıkladığımızda resimdeki gibi bir ekran gelir. Burada Select Adapter kısmını Pvc0 olarak bırakıyoruz ve altındaki SUBMIT butonuna tıklıyoruz.

SUBMIT butonuna bastıktan sonra gelen ekran görüntümüz yandaki gibi olacaktır.

Burada sol üstte "Encapsulation" kısmınnda "PPPoE LLC" yi seçiyoruz.

ATM kısmında

VPI ve VCI değerlerini VPI(8) VCI (35) olarak ayarlıyoruz.

PPP kısmında

Türk Telekom'dan aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz.

kullanıcı adımızın sonuna "@ttnet" eklemeyi unutmuyoruz. Burada "ttnet" bitişik ve noktasız olarak yazılmalıdır.

Bunları da girdikten sonra aşağıdaki SUBMIT butonuna basıyoruz.

Bu işlemden sonra aynı ekran yeniden gelecektir. Daha sonra en aşağıdaki "Save Configuration" linkine tıklıyoruz.

ARKADASLAR AYNI PROBLEM BENDEDE VAR

NE OLUR. HACKHELL KADROSU YARDIM ETSİN.

MODEL. Cihazın marka ve modeli: Fujitsu Siemens Amilo Pa 2510

SADECE xp DRİVERLERİ . NE OLUR COK ÖNEMLİ. MAKINAYI KULLANAMYORUM . ACİL

Fujitsu Siemens Amilo PA 2510

arkadaşlar herkez burada dert yakınıyor

ben sizler için driverların adreslerini veriyorum şimdiden kolay gelsin

Ekran Kartı İçin ve sistem kaynakları için

Buraya Tıklayın

Wireless Kablosuz Bağlantı için

Buradan

indirin