yardim edin lütfen:( yikilmisim Ben :(

romantikse

New member
Reaction score
0
Arkadaslar benim sevdigim kiz bir sitdede resimlerini yüklemis :( ben cok kiskancim hemen sifrelerini istedim yok dedi kendisi yüklememis resimlerinden haberi yokmus :(

Ben ama inanmiyorum arkadaslar lütfen sifreleri nasil bulabilirim :( yardim edin
bu bir namus meselesi yemin ederim yasatmam kizi olay cözülmese :(

bence sen siteyi şifreyi bosverde , yeni bi el degmemiş hatun bulmaya bak :D

eet yeni eldeememiş hatun bul uraşma deemez

Bu hatunlar hepsi böyle ama içinde koca bir sevgi saklı..:D
"Güzel bir kız Fethedilmesi zor bir kale gibidir."

dostum bu gün bunu yapanın yarınına güven olmaz beni yanlış anlamada bence sen sırtını dön o sana dönmeden

salla gitsin bi kız için deymez bizm arkadaş kız arkaşının resimi msn sine komuştu o resmi gören başka arkadaş onu başka sitede görmüş arkadaş a dedik
ya bu kız herkeze veriyor ya da takmıyor seni çocuk aldırış bile etmedi bizde onla 3 ay boyunca dalga geçtik

adam gibi kızlarda var lütfen arkadaşlarr ..ayrıca kızları kötü yapan yine siz erkeklersiniz:D anladınız sanırım ne demek istediğimii:)

boşwer kardes uğraşmaya bile değmez...

ya o seni takmadan vermişse bu hırçınlık niye yaa huyunu suyunu bilmiyo mu senin. yaa düşünememiş etmiş ya da kasıt var başka bi açıklama bulamıyorum yani.

Bence Gebert :D Saalla gitsin yeni kız bul

abi warya yazacağına yazzdığına pişman olmuştur adam şimdi :vur ne yapmışsınız ya ayşegül hanım programına dönmüş be yaaaw:durdurun

ya bu nasıl sevmek kardeşim salla gitsin sen en iyisi ondan önce sen tekmeyi vur o kızın gözü hiç eyi yerlerde değel

ya bu nasıl sevmek kardeşim salla gitsin sen en iyisi ondan önce sen tekmeyi vur o kızın gözü hiç eyi yerlerde değel :saskin

zannetmem dünya üzerinde çözülmesi imkansız varlıklar. kötü yapan erkekler değil bence şu anda çevredeki kızların yarısından çoğu menfaat yüzünden erkeklerin yanında ... kardeş sen o yarısından çoğuna uymayacak bi kız bulmaya bak boşwer canını sıkma ... değmez erostur un dedii gibi keskin sirke küpüne zarar dır yukarıdaki genellemeyi her kız için yapmadım bana o konuda bi sinirle gelmeyin...

arkadaşım, tamam bi cahillik etmiş yüklemiş, belki arkadaşlarının gazına gelmiştir. Ama sana şifreyi vermemesi çok üzücü bir durum. Ben olsam bir kerelik affedebilirdim ama şifreyi vermemekte de ısrar ederse, tek kalmede silerdim maalesef acı ama yapman gereken bence budur. Bir Papua yeni Gine atasözü der ki; ''güvenilmeyen insan olmaktansa
sevilmeyen olmayı tercih ederim!'' kolay gelsin.

Geri