Yardımsal önerileriniz ltfn.

omemo

New member
Reaction score
0
:vur Xp Amd kullanıyorum pc im açılıyor ve hemen kapanıyor.
hata raporunda c:docume..(dosya adları yazıyor) sorun olduğunu söyliyor..!!
Değiştirmem gereken yada düzeltme yapmam gereken şey nedir ??
Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim.

kardeşim yardım etmek için biraz daha bilgi gerekiyor. Mesela ne olduda böyle olmaya başladı onu söylemen lazım. Ayrıca arıza donanımsal değil hatayı işletim sisteminde ara. Ben uğraşmak istemiyorum ama bilgilerimde kaybolmasın diyorsan FORMAT ATMADAN tekrar ütüne işletim sistemini kur gitsin.

Şu C:....... ile başlayan dizimi ve hata ile ilgili ne varsa buraya yaz istersen bildiğim bir şeyse yardımcı olayım

Format attım bir kaç kere..xp yi legal hele getirdim,ondan sanmıştım..daha öncede "bip bip bip" diye kasadan ses geliyordu..!! tekarar ekran açılıyor fakat hata raporu gönder çerçevesinde

C:\Documents and Settings\PC\Local Settings\Temp\WER79bc.dir00\sysdata.xml ve
C:\Documents and Settings\PC\Local Settings\Temp\WER3e27.dir00\Mini0726608.dmp

Belkide BIOS diye bişi de okudumuş olabilirim..
Bu hata raporu içeriğinde yazan yazı..ne olursa olsun kendiliğinden kapanıp açılıyor
İlgin için teşekkür ederim..belki olur belki olmaz,saol..

üç tane arka arkaya kısa sesten bahsetmişsin buraya bir göz at istersen

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=459476

Donanımsal bir hata olmadığını düşünüyorsan, güvenlik kipte sistemi açmayı dene aynı zamanda güvenlik kipte cihazın açılıyorsa donanımsal olmadığınıda anlayabilirsin.Pc güvenli kipte açıldığında msconfig komutuyla başlangıç programlarının tümünü devre dışı bırak ve dene. Hangi programın açılışında yapıyorsa o programı kaldır. İnternette baktığım kadarı ile genelde Nfs,GTA ve CS gibi oyunlarda böyle bir hata verdiği söyleniyor ama sen format attım ve yine aynı hatayı verdi diyorsun o zaman sana diyeceğim tek şey CDyi değiştir. Aynı şeylere devam ediyorsa BİOS' a reset at (pili çıkararak) yine aynı şeye devam ediyorsa RAM lerden şüphelen ve bir kaç tane ramin varsa tek tek çıkararak açmayı dene. Yine düzelmezse tekrar bir araştırma yaparız ;)

Geri