Yardımmm Backtrack3!!!!!

ismailaga

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Vista üzerine Backtrack Kurmak Istiyorum Usb Versiyonunu Indirdim Fakat Bir Türlü çalıştıramadım Bilenlerden Yardım Bekliyorumm google dan falan aradım ama bi şey yok bir türlü olmuyor bootinst.bat ı çalıştırıyom erişim engellendi diyor------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler ben uzun araştırmalar sonucu bunu çözdüm...aynı konuda sorun yaşayan arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim

usb sürümünü bilgisayarını usbden boot ederek kullanabilirsin.........
Ancak backtarck cd isosunu indir ve
vmware workstation kur......
Sanal makinada rahatça çalıştır...........
Önce komutları vs öğren ondan sonra direk kullanmaya başlarsın.........

iyi çalışmalar..........

vista üzerine kuramassın tamamen ayrı çalışıyorlar isosunu indirip cdden çalıştır. bot ekranı gelirse no apic=off komutunu yazarsın ben backtrackla wireless web şifrelerini kırıyorum. nette ayrıntılarını bulabilirsin.

usb version olsada cd ye yazdırıp boot edebilirsin ama 3 hdd ye kurulmuyor 2 için anlatımlar var

yardımlarınız için teşekkürler bi de forumda şu atheros başlığına bakarsanız sevinirm

vista üzerine kuramassın tamamen ayrı çalışıyorlar isosunu indirip cdden çalıştır. bot ekranı gelirse no apic=off komutunu yazarsın ben backtrackla wireless web şifrelerini kırıyorum. nette ayrıntılarını bulabilirsin.

arkadasim bt3 de aircrak programi yok nasil kiriyorsun bi anlatirsan seviniriz o program olmadan

hayır aircrack ve backtrack 2 de olan programların tümü var ancak kısayolları kalktı yine komutlarmız calısıyor konsolda.

örn:

aircrack-ng -a 1 -b 00:11:22:33:44:55 yakaladiklarim-01.ivs dediğimizde çalıştığını göreceksiniz. Tabiki buradaki MAC adresi ve yakaladiklarim kısmını siz ilk yaptğınız adımlara göre değişeceksiniz. MAC adresi sizin kırmak istediğiniz Modemin no su olacak
yakaladiklarim da sizin alttaki komutta girdiğiniz dosya ismiyle aynı olması gerekir alttaki komutu girdiğimizde havayı dinler ve IV leri yakaladiklarim.ivs dosyasına kaydeder.

örn:

airodump-ng -channel 11 --write yakaladiklarim --ivs kis0(bu kis0 , ath0 , wlan0 , wifi0 da olabilir sizin donanımınıza bağlı)

rica ederim takıldığın bir yer olursa sor buradayım yarın ;)

wpa kirabildin mi eger kirdiysan kac paket topladin kardes yazarmisin

Ben hiç uğraşmadım WPA ile çünki hiç zamanım yok böyle şeylere...
Wpa kırmak için önce boool bir zaman , en önemlisi şans ve iyi bir wordlist lazım. WPA kırmak bir sabır işidir 50.000-100.000 paketin üzerrine cıktıktan sonra gerisi artık topladığın paketlerdeki şifreleri kırmakla uğraşmak....

BruteForce diye bilinen kaba kuvvet yöntemi ile kırıyoruz... işte burada şans ve zaman faktörü ortaya çıkıyor ve iyi bir wordlist. Kolay gelsin.

evet haklısın ben 17 saatte kıramadım fakat söyle bir durum var turkçe worldlist bulsam çok iyi olacak aslında

ya arkadaslar bu konuda biraz acemiyim şimdi programı indiriyim ben bana tarif edebilirmisiniz adım adım nereyene yazıcam download link'i atarsanız dahada kral olur tabi yardımlarınızı bekliyorum . Biri Sizi Durdursun ;)

BT kullanmaktaki amacın sadece WEP şifresi kırmak ise BT3 Final tavsiye ederim.
BT3'te SpoonWEP var. BT4'te bu yok.
SpoonWep herşeyi otomatik yapıyor.
Şifreyi toplar çıkarır kırar böler çarpar. Max 10dk sürüyo (sinyal gücü yüksek ise)
WPA ile hiç uğraşma derim. Handshake yakalayacaksın ve sağlam bi wordlist ile şifre deneyecen yani çok zor.

Geri