yardımm

patist12

New member
Reaction score
0
arkadaslar mrb..yeni bi notebook almayı düsünüyorum..grafik-tasarım üzerine programlar kullanıyorum..we hızlı bişi olmasını istiyorum..pek anlamam pc.den..1500$ ciwarı bütcem war..yardımcı olursanız çok sewinirm şididen teşekkürler EDA.:goz:

arkadaslar mrb..yeni bi notebook almayı düsünüyorum..grafik-tasarım üzerine programlar kullanıyorum..we hızlı bişi olmasını istiyorum..pek anlamam pc.den..1500$ ciwarı bütcem war..yardımcı olursanız çok sewinirm şididen teşekkürler EDA.:goz:

Grafik tasarım çalışıyorsan alacağın bilgisayarın ekran kartının Nvidia Chip set olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim. Zira "Ati ve Intel" grafik işlemcilerinin 3d çizim uygulamalarında ivme ve uyum sorunu yaratığını çok gördüm.

Ama oyun filim için hala fanatik bir ati taraftarıyım :goz:

Saygılarımla.

Grafik tasarımı için kullanıcağınız programların bilgisayarınızdan çok fazla bir beklentisi yok.Daha iyisi dahah profesyonel tasarımlarda çıkartmıyor.Sadece bilgisayarlar arasından en iyi olanı seçmeniz,sizin için daha hızlı işlem uygulamaları demektir.
Del,Toshiba kesinlikle çok pahalıdır.Kalitesinde şüphemiz yoktur ancak,bunların yaptığı görevleri diğer notebooklarda yapabiliyor.Benim tavsiyem Asus Notebookları incelemenizdir.

ASUS M50VC 240DV:: Model

İŞLEMCİ: Core 2 Duo P8600 2.4 Ghz, 3 MB 1066 MHz FSB
HDD: 320 GB SATA
RAM: 3 GB DDR-2 667 Mhz
EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran
EKRAN KARTI: Nvidia 9300GS, 512MB VRAM Paylaşımsız

Diğer ıvır zıvırlarını yazmıyorum.Ram ve Ekran kartı yönünden grafiker olarak gereksinimlerinizi çok rahatlıkla karşılıyabilceğini söyleyebilrim.HDD ile yaptığınız çalışamalrınızı kolaylıkla arşivleyebilrisniz.Ortalama fiyatı 2.000 ytl civarıdır. Bundan iyisi can sağlığı diyorum.
Kolay gelsin.

Edit: Son bulduğum bir Notebook 2300 TL fiyatında,O kadar bir bütçe ayırabilrim diyorsanız Bu daha da ideal..

İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9400 2.53 Ghz 6 MB 1066 MHz FSB Penryn 45nm
HDD: 320 GB SATA
RAM: 4 GB DDR-2 667 Mhz
EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran
EKRAN KARTI: ATI HD 3650, 512MB VRAM Paylaşımsız.

Sanıyorum bu Notebook lar ile,Film setlerinde render ekiplerine bile katılabilrisniz =)

Geri