..:: YaRDıMm LütFenNNnN :::...

thafra

New member
Reaction score
0
Arkadaş geçen gün bi sitede windows 7 ultimate beta gördüm ve hemen indirdimm bugun pc ye kurdum herşey başta mükemmeldi 2 kez restart yapabildimm daha sonra deamon tools kurmaya çalıştım restart yapmam gerekti o andan sonra pc ye ne reset atabiliom nede kapatabiliorum.Ben chipsetten kaynaklanıo sandım yeni driverını indirdim ama kuramadım işletim sistemi uygun deil dedi sizin fikriniz nedir acaba ??

( vistadan farklı pek bi özellik göremedim şahsen... )

Deamon tools kurduktan sonra,systeme SPTD.SYS adlı bır dosya atıyor.
Bu dosyaylı ılgılı bır hatayla karsılastınmı?

Windows 7 için şuanda kimsenın yardımcı oLabileceğini sanmıyorum..
keske beta surumuyle falan hıc ugrasmasaydın
ben s-hemen format at ve vıstaya gerı don derım...

beta surumu olarak stabillesme asamasinda olan bir sistemin,
tam manasaiyla nasil bir karasizlikla karsilasacagini kestiremeyiz,
hele ki driver bile hala beta asamasinda, ve bir cogu da yok,

nedimburak' a katiliyorum bir an once eski isletim sisteminize geri donun,

bu gibi sistemleri denemek icin, virtual pc gibi programlari kullanabilir ve bu gibi sorunlar ile karsilasmazsiniz

kolay gelsin

Beta aşamasında olan bir işletim sisteminin stabil olarak çalışmasını beklemek büyük bir yanılgı
olur bu bağlamda diğer arkadaşların yorumlarına katılmamak mümkün değil sisteme ham bir
format atarak en iyisi önceki kullandığınız işletim sistemine geri dönmek olacaktır diye düşünüyorum...

bence de format at daha ii olur :D:D:D ve vistaya dön :D

driverlarda bi problem yok diye düşünüyorum parmak okuyucu haricindeki tüm driverları kendisi tanıdı ben ısrarla daemon tools kurmaya çalışıorum bi türlü beceremedim. Restart olayına bi çözüm buldum Xp de kısayol oluşturma vardı bide bunda deniyeyim dedim işe yaradı " Shutdown -r -t 05 " bu komutla resetleyebiliyorum ama daemon tools yemiyo o ayrı :p

RomeoMAD : babacan daemon toolsu hiç kuramadımki hani installi başlattıktan sonra pc yi resetlemesi gerekio o kısımda resetleyemiyo pc kendisini bende o kurduğum kısayolla resetliyorum fakat pc açılınca aynı noktaya dönüo yüklemio yani...

Açıkcası ben pek bi performans beklemiordum belki bi çaresi vardır diye düşündüm.Denemek istedim normalde vistadan nefret ediorum xp kullanıcısıydım bu işletim sisteminde bi cazibe var nedir çözemedim bi türlü format atmak gelmior içimden yaf :)

Bide alchole deniyeyim olursa bi müddet daha format atmam :)

ya stabil falan konusamayalım sormus işte düzgün çalışması için zaman geçmesi gerekiyo arkadasım alchole daha ii bence onu kullan ama oncelikle format at eline yapısmaz ya bide bilmedigin wındows la ugrasma:D

Problem ; chipseti tanımamasınan kaynaklanıomuş driverin windows 7 ile uyumlu olanı yok henüz...

Sonuç ; format :D

bi üst msj da belirttik kardeşim sakalım da var ayrıc:D

bence programların beta sürümlerini kur ama işletim sistemi ile hiç uğraşma ama..

Geri