yardımcı olursanız çok sevinicem:

143tete

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar oğlum bilgisayarda çok uzun süre oyun oynuyo ben işteyim evde annesini dinlemyor tamamen kapatmata itemiyorum lütfen (bilgisayarı sınırlayacaım bir program verirseniz çok makbule geçecek yoksa gözleri bozulacak).NOT : Formlarda bulamadım.

Sistemin Vista ise zaten ebeveyn denetimlerinde haftalık program belirleyerek hangi hangi saatler arasında oturum açılabileceğini belirlersin.
XP de ise;
komut satırından net user /times: komutuyla bu işi yapabilirsin.
örneğin şöyle bir komut buldum ben; net user user1 /times:M-F,8am-8pm; Sa,8am-5pm;Su,8am-1pm
user 1 adlı kullanıcımızın pazartesi - cuma arası sabah 8 akşam 8; cumartesi günü sabah 8 akşam 5 ve pazar günü sabah 8 öğlen 1 arası çalışmasına izin verecek bir komut bu.

Ya da Access boss 3 programını kullanabilirsin(logon hours ayarları vardır oradan belirlersin kullanıma izin verilecek saatleri)

1-)kullanıcı hesaplarından bilgisayara parola koyabilirsin.böylece her bilgisayar açılışında parola isteyecektir.

2-)oğlum bilgisayarı kullansın ama sadece oyun oynamasın diyorsan tüm oyun simgelerini bi klasöre topla,sonrada program yardımıyla o klasörü şifrele.

klasör şifrelemede http://www.inndir.com/Microsoft_Private_Folder-35272p.html bu güzel programı kullanabilirsin.

Geri