!! Yardıma ihtiyacım var !!

samuhack

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim sorunum şu: AirTies RT-103 modemini kullanıyorum ADSL hizmet programını da yükledim. Benim bilgisayara bağlantımı yapıyor; fakat İnternete bağlantımı yapmıyor. // İnternete bağlanabiliyorum; yalnız programda bağlantı yapmıyor olarak gözüktüğü için tam koordinasyonu sağlayamıyor herhalde ve internetimi acayip şekilde, deli bir şekilde kastırıyor. Ki bilgisayara daha yeni format attım kastıracak bir sebebi olduğunu zannetmiyorum. Bir yardımcı olursanız sevinirim... !!! Şunu da belirtmek istiyorum ki verdiği hata şu "Sisteminizde kablolu veya kablosuz ağ bulunamadı.Modeminiz kablosuz modem ise ağınızın devre dışı olup olmadığını kontrol edin. Eğer kablolu ise-ki benim kablolu- kablonuzun takılı olup olmadığından emin olunuz" Kablolarımın hepsi takılı. USB ile bağlanıyorum (internetimi paylaşıyorum) Ve usb ışığı da yanıyor. Power ADSL ve İnternet ışıkları da yanıyor...

Selam dostum..
Öncelikle aynı modemin 104ünü kullanıyorum..
AirtTies ta genel sorun olartak gözüken kablolu ve kablosuz çakışmasını yaşıyor olabilirsin..
Eğer kampanyalı yada benzeri sekiller(indirim,hediye)modemini aldıysan genellikle tam performans beklemek mümkün olmuyor o yüzden kablosuzu devre dışı bırakarak kolay kurulumu yenilemeni ve şifre giriç kısmını önce boş sonra dolu olarak yazmanı tavsiye ederim.
Yani net bağlantını önce hatalı bağlayıp koparacak, sonra düzeltip son haline getireceksin...
Eğer bu da olmazsa eternet kartının son sürüm sürüclerini yüklemeni tavsiye ediyorum..

msn 2009 indiremiyorum lütfen yardımcı olun:(

http://download.live.com/messenger/?mkt=tr-tr msn ısteyen arkads buran buyur...

arkdasım tam olarak bılmıyorm ama modem telefon hat üçlüsünn araasındaki splitterı cıkarıp modeme direk baglantı yap bağlanmayı oyle dene...

tahmınımce duzelıır... bu konu hakkında ayrıntılı bı bılgıyı ttnetı ararsan sana yardımcı olurlar hıc olmadı gelıp yapıyolar zaten... arıza kaydına alıp...

ttnet numarası
4440375

arıza hatta numara 5 :D

ama sen sureklı sıfıra basarsan senı zaten musterı hızmetlerıne baglıyolar :d

Selam dostum..
Öncelikle aynı modemin 104ünü kullanıyorum..
AirtTies ta genel sorun olartak gözüken kablolu ve kablosuz çakışmasını yaşıyor olabilirsin..
Eğer kampanyalı yada benzeri sekiller(indirim,hediye)modemini aldıysan genellikle tam performans beklemek mümkün olmuyor o yüzden kablosuzu devre dışı bırakarak kolay kurulumu yenilemeni ve şifre giriç kısmını önce boş sonra dolu olarak yazmanı tavsiye ederim.
Yani net bağlantını önce hatalı bağlayıp koparacak, sonra düzeltip son haline getireceksin...
Eğer bu da olmazsa eternet kartının son sürüm sürüclerini yüklemeni tavsiye ediyorum..

Eyvallah kardesim ama benim kurulumu bitirebilmem için ilk öncelike ayarlarımı doğru olarak girmem gerekiyor. Sonra ayarlarımı yapamayabilirim. Galiba AirTies hizmetlerini arayacam. Çok saol yine de eyvallah yardımların için ;)

Geri