yardıma ihtiyacım var

uA-mito

New member
Reaction score
0
sitem asp tabanlı bir site buna bağlı olarakta aynı server üzerinde phpbb3 forum var fakat artık sitemin dizeynı nı değiştirme zamanı geldi ve bende joomlayı tercih ettim ve bunun içinde öncelikle kontrol panelinden site için bir mysql veritabanı açtım. şimdi forum için ayrı site için ayrı veritabanına sahip oldum ( yada olduğumu düşünüyorum :) ) herneyse joomlayı kumaya başladım site için açmış olduğum veri tabanı adını , kullanıcı adnı ve şifreyi girdim fakat karşıma " THE PASSWORD AND USERNAME PROVIDED ARE INCORRECT " şeklinde bir hata mesajı ile karşılaştım bunun için bana yardımcı olurmusunuz _?

sitem asp tabanlı bir site buna bağlı olarakta aynı server üzerinde phpbb3 forum var fakat artık sitemin dizeynı nı değiştirme zamanı geldi ve bende joomlayı tercih ettim ve bunun içinde öncelikle kontrol panelinden site için bir mysql veritabanı açtım. şimdi forum için ayrı site için ayrı veritabanına sahip oldum ( yada olduğumu düşünüyorum :) ) herneyse joomlayı kumaya başladım site için açmış olduğum veri tabanı adını , kullanıcı adnı ve şifreyi girdim fakat karşıma " THE PASSWORD AND USERNAME PROVIDED ARE INCORRECT " şeklinde bir hata mesajı ile karşılaştım bunun için bana yardımcı olurmusunuz _?

Muhtemelen hata veritabanı ile kullanıcının eşleştirilmemesinden kaynaklanıyor.
Problemin çözümü için bahsettiğim konu hakkında servis sağlıyıcınıza danışabilirsiniz.

Hosting paketiniz eğer ASP tabanlı ise, bunun için windows işletim sisteminin kullanılması muhtemeldir. Asp de başarı sağlayan windows maalesefki Php de o kadar iyi değil.

Php sistemler için (bahsettiğiniz joomla) Linux hosting 'e sahip olmalısınız. dilerseniz bu işlemi ben size sağlıyabilirim.

Soru ve problemlerinizi belirtirseniz, cevaplamaktan mutluluk duyacağız.

çalıştı ama artık başka bir sorunum var asp sitem çalışmıyor :( veri tabanı ile ilgili hata verior ama tahminimce b benden değil serverden kaynaklanmakta 1-2 gün beklememi rica ettiler serverle alakalı bir sorun olduğunu bildirdiler sorun düzelince site yayınım devam edecek inşallah :)

Geri