yardıma ihtiyacım var

febeke

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar sorun şu.görev çubuğunda saatin yanında bulunan küçük simgeler yüklediğim herhangi bir programı kaldırdıktan sonra da detayda kalıyor.(görev çubuğu üzerinde sağ tık sonra özelleştir.)işte burada kullanmadığım halde bulunan simgeler var.bunları nasıl silebilirim.ilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçecek.şimdiden teşekkürler.

sdfbxz.jpg

2eqfnk5.jpg
[/IMG]

Windows System Trayde ÇaLiŞan ProgramLari UninstaLL yapsan ßiLe tam siLemezsin ßunuNLa ßeraßer System Trayde kaLir. sana Tavsiyem ßiLgisayarina reset atip güvenLi Modda çaLiŞTirdiktan Sonra C/Program FiLES'taki kaLDirdigin Programin dosyasini tümüyLe siLmendir.

kaLdiki ßazi ProgramLar ßilgisayara reset atmadan Tam anLamiyLa SiLinmez.

iŞLetim Sistemin Vistamidir ModifiyeLi Xp'midir?

başlat çalıştır açılan kutuya msconfig yazıp entere bas sonra açılan sayfada başlangıç yazıyor sekmeye tıkladında sistemle bereber çalışan programlar çıkar karşına antivirürs vede msn haricinde diğerlerinin kutucuklarındaki işaretleri kaldır uygula tamam de pc yi kapatır yeniden açar işlem tamamlanmış olur

inşallah yardımcı olabilmişimdir saygılar

iŞLetim Sistemin Vistamidir ModifiyeLi Xp'midir?

shane xp.problem bu makinada değil,işyerndekinde.iliniz için teşekkürler

yanılmıyorsam sizin paylaştığınız shine xp sp3

başlat çalıştır açılan kutuya msconfig yazıp entere bas sonra açılan sayfada başlangıç yazıyor sekmeye tıkladında sistemle bereber çalışan programlar çıkar karşına antivirürs vede msn haricinde diğerlerinin kutucuklarındaki işaretleri kaldır uygula tamam de pc yi kapatır yeniden açar işlem tamamlanmış olur

inşallah yardımcı olabilmişimdir saygılar

maalesef dostum yine de sağol

bunu kullanmanı tavsiye ederim programı bunula kaldır zaten sana sorunlu proğram dosyalarını gösteriyor ordan seçip silebilirsin veya dosyaları işte link bi incele derim

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=452939&highlight=Uninstaller!+2008

teşekkürler ama işyerindeki makinaya herhangi bir program kurulumu yasaklı.ayrıca programın kendisi kurulu değil önceden yüklenip kaldırılmış.sadece resimde görülen yerdeki simge var ve ben o simgeyi kaldırmak istiyorum.

manuel olarak kaldrımayı den öyle ise yani c: program files ten bul ama daha dogrusu bu programlar kayıt defterine kaydoluyo oyüzden

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=452939&highlight=Uninstaller!+2008

şiddetle tavsiye ederim ama kullanamıyosan Known un dedigi gibi güvenli moddan girip el ile o programlar la ililgili ne war ise kaldır yalnıs kaldırmadan önce araç çubugunda istemedigin simgelerin üzerine gel sag tıkla kapat veya exit de öyle kaldır

Kolay Gelsin...

abiler ben anlatamadım galiba .bilgisayarda programın kendisiyle alakalı hiçbirsey yok zaten kaldırılmış durumda.sadece saatin yanındaki sembol var.sadece sembolu sileceğim.yine de sağolun

çalıştıra msconfig yaz ve başlangıç kısmında programların ismini bul ve işareti kaldır sonra araç çubugundan sag tıkla exit...

programlar tam kaldirilamadigi icin boyle bir sorunla karsilasiyorsun,
ilk once bir arkadas msconfig ayarlarindan bahsetmis,
msconfig ayarlarinda "hizmetler" ve "baslangic" sekmeleri altinda bu programlar calismaya devam ediyormus gibi gorundugu icin sag altta bu ikonlari goruyorsun, "hizmetler" ve "baslangic" altindan kapatirsan birdaha gormezsin,ayrica
cc cleaner veya your uninstaller programlarindan biri ile kalanlari temizle veya tamir et,
eger bu programlari kurupta hala makinede goruyorsan programlar kalkmamistir, soledigim programlarla kaldirabilirsiniz,
eger program yuklemenize izin verilmiyorsa
su yolu izleyerek silebilirsiniz,eger asagidaki anahtarda gozukuyor ise uninstall edilmemistir,bu yolu takip ederek programlari silebilir, msconfig ayarlarindan da programlarin baslangic acilisini ve calismasini durdurarak bu problemden kurtulabilirsiniz.

baslat>calistir>regedit>hkey_local_machine>software>microsoft>windows>currentversion>uninstall>"program*"

*uninstall anahtari altindaki istediginiz programa sag tus sil dediginizde program uninstall edilir

kolay gelsin biraz karisik oldu kusura bakmayin

Geri