Yardıma ihtiyacım var ana sayfa.

un4given

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar beğendiğim bi ana sayfa var çok sade bişey sadece bi yazı felan çıkıyo ana sayfada. Bunu ben kendim de kullana bilir miyim. Yani onun üzerinde nasıl değişiklik yapabilirim? Sayfa benim değil ama bilgisayarıma indirip üzerinde değişiklik yapıp bende kullanmak istiyorum. Bunu hangi proğramla yapabilirim? Ve değişiklik yapa bilmem için ilk önce sayfayı kaydetmem gerekiyor değil mi?

Front page Java Editör vs vs yani web tasarım programlarıyla yada html dilinden anlıyorsan yapabilirsin kodları kulanarak

ewet kaynağı görüntüle ye basarsın olur...

teleport la indirirsin önce siteyi bilgisayarına geri kalan senin becerine kalmış...

Tşkler frontpagele çözdüm galiba ;) Bu arada yazdığım yazıların kendini tekrar etmesi için yani yazı yavaş yavaş çıkıyo meydana ve duruyo öyle ama ben kendini tekrar etmesini istiyorum yazının bunu hangi kodla yapabilirim ve frontpagede yazının olduğu bölümün sonuna mı eklemem gerekiyor ve kullanacağım kod ne?

yada dosyadan farklı kaydet i seç. sonra değişiklikleri yapman için frontpage yada dreamweaver vb. bi program olması lazım. yada arkadaşın dediği gibi html i biliyorsan ordan yapabilirsin...

BARIŞ' Alıntı:
Tşkler frontpagele çözdüm galiba ;) Bu arada yazdığım yazıların kendini tekrar etmesi için yani yazı yavaş yavaş çıkıyo meydana ve duruyo öyle ama ben kendini tekrar etmesini istiyorum yazının bunu hangi kodla yapabilirim ve frontpagede yazının olduğu bölümün sonuna mı eklemem gerekiyor ve kullanacağım kod ne?

kardeş bunun en kolay yolu, o bahsettiğin özelliği hangi sayfada gördüysen o sayfayı farklı kaydet ve frontpage de aç sayfayı, allttaki html butonuna basarak kodları aç ve sayfanın içinde o özelliğe sahip metini bul.
o metinin olduğu kodun hepsini kaydet ve kendi yapmak istediğin sayfanın kodlarına metinini değiştirerek ekle. en basit böyle yaparsın. hatta o bahsettiğin özelliğin bulunduğu bi link ver ben sana kodunu söliyim

BLUEDON dostum linki özeline yazdım :)

Geri