yardım

dEaR

New member
Reaction score
0
bütün resimleri c:\foto klasörüne kopyalıyoruz. yazıda adı geçen c:\foto klasörü nerde oluyor arkadaşlar bu klasörü benmi açmam gerekiyor yada ben yanlış bir yolmu izliyorum yardımlarınızı bekliyorum adı gecen resimlere yapmadıgım kalmadı bu klasöre nasıl ulaşırım veya nerede ?

Hocam bi program buldum programın anlatım kısmında şöyle ilerliyor Fotoğraf Yükleme
IMacros Programı İle E-Okula Toplu Resim Aktarma

Bu program sayesinde eokula bir sınıfın fotoğraflarının tamamını bir kaç tuşa basarak aktaracağız.
Nasıl olacak.
Öncelikle bilgisayarımızda daha önceden anlatmış olduğumuz imacros programının kurulu olmuş olması gerekiyor.

Bu dosyayı İşletim sistemimiz
Xp ise
C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\iMacros\Macros
Windows 7 ise
C:\Users\Public\Documents\iMacros\Macros
klasörüne kopyalıyoruz.
Ardından çocukların resimlerini e-okulun istediği formata getirip
bütün resimleri c:\foto klasörüne kopyalıyoruz.
Artık İşlemimizi başlatabiliriz.

yazılanlar kısaca böyle birde yama vermiş o yamayı C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\iMacros\Macros içine atmamı söylüyor içine atıyorum ve fotoraflarıda c:\foto klasörüne at işlemi başlatdiyor ben bu foto klasörnü bulamadım

Hocam bi program buldum programın anlatım kısmında şöyle ilerliyor Fotoğraf Yükleme
IMacros Programı İle E-Okula Toplu Resim Aktarma

Bu program sayesinde eokula bir sınıfın fotoğraflarının tamamını bir kaç tuşa basarak aktaracağız.
Nasıl olacak.
Öncelikle bilgisayarımızda daha önceden anlatmış olduğumuz imacros programının kurulu olmuş olması gerekiyor.

Bu dosyayı İşletim sistemimiz
Xp ise
C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\iMacros\Macros
Windows 7 ise
C:\Users\Public\Documents\iMacros\Macros
klasörüne kopyalıyoruz.
Ardından çocukların resimlerini e-okulun istediği formata getirip
bütün resimleri c:\foto klasörüne kopyalıyoruz.
Artık İşlemimizi başlatabiliriz.

yazılanlar kısaca böyle birde yama vermiş o yamayı C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\iMacros\Macros içine atmamı söylüyor içine atıyorum ve fotoraflarıda c:\foto klasörüne at işlemi başlatdiyor ben bu foto klasörnü bulamadım

kardes oncelikle imacrosu kur zaten yuklu olmasi gerekir yamayida programin oldugu dizine kopyala buraya kadar sorun yok sanirim

c:\foto klasoru yok diyorsun bence bu dosyayi senin olusturman gerekli yani c ye foto diye bir klasor olustur ve

Slayt1.jpg

adimlari izle fotolari bu klasore at sonra

imacrosla e okulu girip adimlari izleyeceksin

Geri