Yardım ?

andrei123

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Mesela benim Bilgisayarımın İşlemcisi Bir oyuna Yetmemekte yada dona dona oynamakta , Ben GüzeL Hızlı Bir Ekran Kartı [ Ati radeon 3870 ,4870 ,9800 GT yada Daha üstü ] bir ekran kartı aldıgım zaman Bu ekran kartının hızlıyla Bu eksikliği kapatabilirmiyim. yada yanına Yardımcı donanımlar alarak Ram , Vs Gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürLer...

Kardeşim Oyunlarda Zaten En Önemli Olanlar Ekran Kartı Ve Ram'dir.İşlemci Okadar Önemli Bi Yer Kaplamamaktadır.Ama Alacağın Ekran Kartı Ve Ram Anakartına Uyacakmı?

Ewet Uyacak ama Nasıl İşlemci önemli değildir ! adamda p4 2.8 ghz işlemcisi war takmışlar 9800 GT yi Ekran kalitesi güzel ama Oyun donmaktan oynanmıyor 2 saate Yolun karsı tarafına geçemiyor bana kalırsa aslında İşlemci daha Önemlidir Oyunda ama , nyse... Aslında Ramin FAzla Bi etkisi yoktur

Kardeşim okadarda düşük işlemci demedim.En büyük rolü olan ekran kartıdır.Sen gidip oo işlemcide gta4 açmaya kalkarsan tabi olmaz....

Oynayacağın oyuna göre farklı varyasyonlarda sistem gereksinimleri karşına çıkabilir.
Oyunun ihtiyaç duyacağı donanım seviyesini söylediklerinin (RAM,İşlemci,ekran kartı vs vs) tekiyle karşılaman mümkün olmaz.

Geri