yardım :)

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
arkadaşlar ben bir siteye üye olmuştum üyeliğimi yasaklamışlar ... yasklamaları önemli değilde arada bir yararlandığım bir siteydi üye olmadan da gezilebilen bir site neyse uzatmayım şimdi ben pc den bu siteye üye adımı ve şifremi hatırlat yapmıştım bu yuzden siteye şuan hiç ulaşamıyorum hemen yasaklandığıma dair uyarı yazısı çıkıyor çıkış butonu da yok ki çıkış yapayım ana sayfaya bakayım bunun bir çözümü var mı ...

FarkLı ßu Browser YukLeyıp Denedın Mı Hiç ??

Ama Ondan Once Tum KısıseL VerıLerını SıLıp,Dns Deqıstırıp Modemede Res Atarsan Daha İyi oLur..

firefox kullaniyorsan araclar menusunde özel veileri temizle diyor ordan alyını secip tamam dersen saniyorum ki düzelir =)

Temporary internet files klasörünü komple temizleyip ve modemi kapatıp 10 saniye kadar bekleyip
tekrar açtıktan sonra giriş yapmayı tekrar denermisin bakalım ıp ban mı yoksa macban mı atmışlar : ) ?

Sana yeni bir üyelik sart 10 dakikaligina EMAIL alabilecegin ADRESI özelden vereyim istersen bununla BAN aldigin siteye yeniden sana ACIK bölümlerine bakabilirsin LAKIN ASAGIDAKI islemleri yapmani tavsiye ederim ,,
modeme reset
internet explorer gecmis tüm kayit bilgileri dahil hepsini sil
baslat>calistir>%TEMP% tüm cikanlari silebiliyorsan tamamen sil
yerel disk temizleme yapip diski bosalt
FAVORI LISTENI cache BÖLÜMÜNÜ bosalt
daha devam edeyim mi ?

MozoLe Miяach;4278303' Alıntı:
FarkLı ßu Browser YukLeyıp Denedın Mı Hiç ??

Ama Ondan Once Tum KısıseL VerıLerını SıLıp,Dns Deqıstırıp Modemede Res Atarsan Daha İyi oLur..

dns yle falan oynamaya gerek yok değişik brovserle iş hallolur yoksa denetim masasında ağ internete gir internet seçeneklerinden geçmişi silmen kafii bütün çerezler silinir

Geri