yardım ?

andrei123

New member
Reaction score
0
slm beyler 2 sorum olucaktı 1- bilgisayarım bu http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=937&IID=64237 anakart modelini hayla bulamadım Bu Bilgisayara sahip insanlarda Bulamıyorlar 2- eğer bulursanız Bu anakartıma uygun Bir İşlemci ... (Şuanda p4 3.06 ghzlik işlemcim var ama yetmiyor) ama Core 2 duolar uysa sewinirdim :)

Ne bu kamera şakasımı .....sorun sende bence .....kasanın kapagını aç anakartın üstünde modeli yazıyordur nette arattır tamam......

Şaka fln deil Üzerinde 09cch yazıyor ben ne anlıcam bundan bilip bilmeden konusma baska forumlardada adamlar 09cch yazıyo bişi anlamadık diyolar programlarlada baktım everest cpu-z pc wizard hepsinde aynı bide bilmişlik taslıyor hey allahım yha :S

everest anakart modelini göstermez
anakart modeli üzerinde kesinlikle vardır
açılış ekranından marka bulunur
chipsetten modele erişilebilir
her türlü olay kasanın içinde biter dostum.

ayrıca core2duo desteklemesi sorun değildir işlemci slotu önemlidir pentium 4 un lga775 pinli modelleride mevcuttur ve quad core destekli denilen anakartlardada calısmaktadır.

Intel i915G bu chipsetli lga 775 pinli anakartta lga 775 socket yapısı olan core 2 duo yada core 2 quad olur ozman herhalde ? bunlar olmazsa maximum ne yapabilirim işlemcimi ? (pentium d fln gibi ) . kasayı açtıgımda bellirli bir isim bulamadım , içinde Hp Yazıyordu damgası wardı bi tek anakartın arka taraflarına doğru usb girişinin demirinin üstünde foxcon die yazı görebildim ...

Intel i915G bu chipsetli lga 775 pinli anakartta lga 775 socket yapısı olan core 2 duo yada core 2 quad olur ozman herhalde ? bunlar olmazsa maximum ne yapabilirim işlemcimi ? (pentium d fln gibi )
Tabii ki tüm işlemciler uymaz anakartın desteklediği fsb hızı vardır 667/800/1333 gibi eğer sen üst düzey bir işlemci takmak istiyorsan (ki Quad Core Lar genelde 1333 Fsb hızında çalışır) ilk önce bunları bilmelisin ayrıca çokta fazla oyun oynamam diyorsan sana Intel Pentium Dual Core E5400 ü öneririm 2,7 GHz de görev yapıyor ve Core2Duo mimarisini kullanıyor Core2Duo olmamasını tek sebebi 2 Mb L2 önbelleğinin olması..vede 45 nm üretim teknolojisi ile üretiliyor ayrıca 800 MHz Front side bus (FSB) destekliyorki senin anakartınında destekliyeceğini düşünüyorum.Saygılar..:goz:

önümüzdeki 3 yıl boyunca çıkıcak tüm oyunları medium ayarlarda oynasam yeter kim bilir ne özellik isteyen oyunlar cıkar :) ztn 3 yıl sora yeni kasa alırım ;)

önümüzdeki 3 yıl boyunca çıkıcak tüm oyunları medium ayarlarda oynasam yeter kim bilir ne özellik isteyen oyunlar cıkar :) ztn 3 yıl sora yeni kasa alırım ;)

Bunu yapmak istiyorsan performansın büyük ölçüde Ekran kartına bağlıdır..Eğer ekran kartın ATi Radeon HD 4830 / Nvidia GeForce 8800GT ve yukarısı değilse zaten böyle birşeyi düşünme..:goz:

buda Kesenin Ağzını biraz aç demek :)

Malesef öyle şu anda dünyanın en hızlı gpusu adında GTX285 var ve 500 USD civarı aslında o söyledeğim kartlar ancak 1 - 1,5 sene idare eder. Yani eğer sen her oyunu Medium ayarlarda akıcı olarak oynamak istiyorsan ekran kartını 1 -1,5 Senede bir upgrade etmen lazım eğer ki bunu düşünüyorsan.Sağlıcakla kal..=)

Chipseti intel i915G/i915P olan bir anakarta 1 gb 800 mhz ram takabilrmiyim ( suan 1 gb var 533 mhz onu cıkartmayı düsünüyorum ) 4 tane slotum war 4 gb ram yapmayı planlıyorum ... ben tam bulamadım Chipsetimin özeliklerini ondan size danısıyorum simdiden tskler...

Aynı pc bendede var anakartın üzerinde foxcon yazıyor.
Cpu-Z programı ile bakıyorum Hewlett-Packard 09Cch yazıyor.Ne iş bende anlamadım :S

Geri