Yardım

hulzey 46

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim bilgisayara biri format atmaya çalışmış ve de atamamış bunun aksine bilgisayar açılırken 2 tane windows xp............. yazısı çıkıyor sen birini tıklıyosun onda hangi kullanıcı hesapları varsa o çıkıyor.Ama ben bunu istemiyorum bunu nasıl yok edebilirim hepinize teşekkürler..

çok kolay kullanıcagın işletim sistemine gir msconfig yaz calıstıra orada başlangıç seceneklerınde iki işletim sistemi görünür onların tekini kullanmadıgını sil

açılırken girdiğin sırayla aynı sıralanmıstır yazılar orn.

72pvg1.png

bende win7 war sendede xp fln olucaktır ... ona göre ayarla : ) kolay qelsın...

bir yöntemde şu... onuda yazıyım : )

biglisayarıma sağ tus tıkladık özllklere girdik gelişmiş sistem ayarlarına girioruz burada başlangıc ayarları bölümü war onu secıyoruz ordan işletim sisteminin baslangıcını not defterınde acıp kullanmadıgımızı siliyorz...

win 7 kullandıgım için tam htrlamıyorum ama yer olarak orada kurcalarsan bulursun...

benım tawsıyem ilk gosterdıgımı yapmandır...

Bilgisayarım>Sağ tıkla özellikler e gel>Gelişmiş>Başlangıç ve kurtarma bölümündeki Ayarlar sekmesine bas. Açılan pencereden düzenle tuşuna bas. Hangi xp yi kullanmıyorsan onun olduğu satırı oradan sil. Kolay gelsin...

teşekkür ederim arkadaşlar.İşe yaradı fakat yeni bir sorun var bilgisayar açılırken windows root system 32 silinmiştir..............yazıyo format atamıyorum cd room okutuyorum hızlanıyor aniden duruyor ve aynı yazı tekrar çıkıyor ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

Geri