yardım

yüxcell

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar gecen günlerde mozilla firefox güncelleme yaptıktan sonra 2 tane sorunla karşılaştım

1: Video izlemek istedigimde önce videonun dolması bekliyorum sonra izliyorum firefox'u güncelleme yapmadan önce böyle bir sorun yoktu ve sadece youtube için degil , diger video sitelerindede aynı sorunla karşılaştım (bunun olmaması için cok ugraştım ama yapamadım
:hhter)
6303.png

2: rapidshare veya başka bir dowload sitesinde dosya indirirken aynı sorunla karşılaşıyorum

6332.png

Ama önceden bu şekilde iniyordu.Şimdi bu indirme penceresini göstermiyor. İndirmek istedigim dosyanın boyutu ne kadar büyükse o kadar bekliyorum,sonra indiriyor.Bu pencereyi tekrar nasıl görebilirim. Ne olur yardım edin
6351.jpg

Arkadaşlar bu iki sorun Mozilla Firefox güncelleme yaptıktan sonra oluştu .Ve çok canımı sıkmaya başladı.
Eger sorun çözülmezse firefox'u tekrar kursam olurmu.

bence hiç uğraşma kaldır baştan yükle

download içinde internet download manager öneririm daha hızlı download yapar

firefox 3 bu sürümü kaldır eskiyi, yükle güncellemeyide yapma firefox3 baştan aşağı hatalarla dolu

Aynen dediginizi yaptım arkadaşlar ama sorun yine devam edeyor.

Önceden interneten dosya indiriken , bu şekilde pencere acılıp , dosyanın % kaç indigini görebiliyordum.

315zvbo.jpg

Ama şimdi bu şeklide iniyor

29x6b7o.png

Download yazan yere tıkladıgımda , eskisi gibi % kaç indigi göstermiyor. Sadece internet tarayıcısın altında bulunan
qxvtl0.png
bu resmin dolması bekliyorum , daha sonra pc iniyor.

Arkadaşlar ne olur yardım edin.Bu konu cok canımı sıkıyor.

İlginç uğraşma sil gitsin şu firefox u .Çok zayıf bi tarayıcı hemen çöküyo ie bile ondan daha iyi .

firefox-araçlar- seçeneklerde 'dosya indirirken indirme penceresini göster'aktif hale getir.

Bu sorun 2 ay'dan beri devam ediyor.

2 ay içersindede biraz program ve video mp3 felan indirdim .

Sistemi 2 ay öncesine geri aldıgımda yükledigim programlar ve internetten indirdigim video ve mp3'ler yine dururmu.

Bu sorun 2 ay'dan beri devam ediyor.

2 ay içersindede biraz program ve video mp3 felan indirdim .

Sistemi 2 ay öncesine geri aldıgımda yükledigim programlar ve internetten indirdigim video ve mp3'ler yine dururmu.

Bence SAKIN DENEME ben yaptım 2000 tane müziğim kayboldu daha sonra aradım taradım elle buldum tabi :D

arkadaşım niye böyle uğraşıyosun anlamıyorum ki bi tane download programı indir ayrıca firefoxu kaldır ve yükle fakat güncelleme

kardeş Firefox u yeniden kuruyorsun yalnız kurarken
Kurulum türü ekranında Özel'i seçiyorsun devamındaki ekranda ise C:\Programfiles\MozillaFirfox yazan yerde Firefox2 yapıyorsun bir de böyle çözenler olmuş

Geri