Yardım!!!

ηαχiѕα

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şöyle bi sorum olacak. Benim dizüstü bilgisayarımın hardiski görünürde iki parça.. C ve D olmak üzere. Ancak gizlenmiş bir partisyon daha var. PQService adında.(Bu partisyonu paragon partion managerla görünüyor. Daha önce O&O recovery programıyla kaybettiğim dosyayı ararken farketmiştim..) Boyutu da 4.8 GB.. tam olarak ne işe yaradığından emin değilim ama ben bu partisyonu diğer C ya da D partisyonu ile birleştirmek istiyorum.. Ancak korkum acaba bunun bilgisayarıma herhangi bir zararı olur mu? Ve ayrıca sizce bu gizli partisyon ne içindir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum...

Bu kısım bir çok markalı bilgisayarlarda vardır. Bilgisayarındaki işletim sistemi çöktüğü zaman imajından geri alıp kısa sürede otomatik olarak kurman içindir. Silmemeniz için gizli durumdadır.

o partition silinmemelidir, recovery o bölümde bulunur. arkadaşın biri sildi ve yanında yazılım cd si verilmediği için lisanslı windows u gitti şu an...
kanımca silmemen en doğrusu, 4 gb fazla değil şu zamanda...
bende 2 ayrı gizli partition var..
8-10 gb yer kaplıyor ama işe yarıyor tek tuşla recovery oluor...
(her ne kadar kullanmasamda şimdilik...)

evt iki ayrı gizli partition vardır bunların böyle kalmasında yarar var

hiç elleme bence ..

teşekkürler bilgi için arkadaşlar.. ben daha önceleri kullanıyordum recovery olayını fln ancak saçma sapan şeyler yüklüyor.. bi sürü de onları silmekle uğraşıyorum...bu yüzden kendim format atıyorum artık..

ilgilendiğiniz için tekrar teşekkürler..

edit: konu kapatılabilir..

Geri