YaRdıM

andrei123

New member
Reaction score
0
BeyLer Bilgisayarıma virüs girdi . Prooblemim : bilgisayarım msn açılınca başkası msn mi yönetiyor istediği kişiyle konusuyor bilgisayarı o kadar virüs tarattırdım sonuç çıkmadı ZoneAlarmda kurdum yine bişi yaramadı Yardımınızı bekliyorum Şimdiden TeşekkürLer ...

kardeş bende tam bilmiom ama sanırım casus yazılım kurmuş olabilirle onu silmen gerek öğrenmek için ctrl+alt+del 2 kere basarsan orda işlemler var sana yabancı bişey görürsen bilki o casus yazılımdır onu ordan silersen kurtulursan diğer bir yoluda sanırım format ama artık formata gerek yok gshot var oda format işini görüo hadi kolay gelsin gene bir dene dediğimi

format attıktan sonra düzelmesse d diskine kayıt etmiş olabilirler biliosunki format genelde c ye atılıo ondan ole uyanıklarda cıkıoo

kardeş bende tam bilmiom ama sanırım casus yazılım kurmuş olabilirle onu silmen gerek öğrenmek için ctrl+alt+del 2 kere basarsan orda işlemler var sana yabancı bişey görürsen bilki o casus yazılımdır onu ordan silersen kurtulursan diğer bir yoluda sanırım format ama artık formata gerek yok gshot var oda format işini görüo hadi kolay gelsin gene bir dene dediğimi

format attıktan sonra düzelmesse d diskine kayıt etmiş olabilirler biliosunki format genelde c ye atılıo ondan ole uyanıklarda cıkıoo

kardeş doğru söylüyosun ama çoğu casus yazılımlar ctrl+alt+delete den görünmez.bide güvenli modda virüs taraması yapsa iyi olur bence.

kardeş doğru söylüyosun ama çoğu casus yazılımlar ctrl+alt+delete den görünmez.bide güvenli modda virüs taraması yapsa iyi olur bence.

haklı olabilirsin kardeş hiç uğraşmıcan bu casus yazılımla kurcan Deepfreze programını bak can yoluna ozaman kolay kolay casus yazılım atamazlar ama bu saatten sonra en iyisi sistemi geri alması geri alırsa tahminimce casus yazılım ucar gider bide bir yol daha var
klasör seceneklerinden gizli dosyaları görebilmeye tıklaa bide c ve d diskini ole araştırırsan belki bulabilirsin ama son çare format

Geri