yardım Yönetici izni gerektiren dosya kopyalama ve taşıma işlemleri

özgür

New member
Reaction score
0
yardım !!!! Yönetici izni gerektiren dosya kopyalama ve taşıma işlemleri

arkadaşlar vista ultimate kullanıyorum ve bir flaştan dosya kopayala yapıştır yaparken bana bunu yazıyor

29eiyox.jpg

devam dediğimde ise bu çıkıyor

acbvnk.jpg

ne yapabilirim bilgisi olan varmı cevaplar için teşekkürler :saskin

klasöre sag tikla ÖZELIKLERDEN GENELI SECIP yazma koruması isaretini kaydir altindaki gizlenmis isaretliyse onuda kaldir BU ISLEMLERI ADMIN özelliklerine sahip mod da yap !! DOSYA YI KAPAT tekrar kopyalama isine devam et istedigin yere özellikle klasörü sürekli izne tabi olarak aDMIN MODUNDA DEGISIKLER YAPILMASI isteniyorsa sende bu kullanicilar grubuna dahilsen hesabinda degisiklikler yapabilme yetkisi varsa sorun olmadan yaparsin aksi halde BILGISAYaRIN ADMIN KULLANICISI NIN IZNI NI ALMAN sart ,

klasöre sag tikla ÖZELIKLERDEN GENELI SECIP yazma koruması isaretini kaydir altindaki gizlenmis isaretliyse onuda kaldir BU ISLEMLERI ADMIN özelliklerine sahip mod da yap !! DOSYA YI KAPAT tekrar kopyalama isine devam et istedigin yere özellikle klasörü sürekli izne tabi olarak aDMIN MODUNDA DEGISIKLER YAPILMASI isteniyorsa sende bu kullanicilar grubuna dahilsen hesabinda degisiklikler yapabilme yetkisi varsa sorun olmadan yaparsin aksi halde BILGISAYaRIN ADMIN KULLANICISI NIN IZNI NI ALMAN sart ,
arkadaşlar benim sorunum klasörle değil masa üstüne yapıştırmak istiyorum diğer dosyalarda resim müzik gibi şeylerde sorun olmadı sadece bu mp3 ü kopyala yapıştır yapamıyorum ve bilgisayar kendi bilgisayarım :saskin:saskin

uac'yi devre disi birakip denermisin ?

start/run/msconfig/startup/uac [user acoount control]'nin yanindaki box'un check'ini kaldir log off log on yap sonra dene ve dosyanin kullanilmadigindan emin ol.

aynı sorun bendede var fakat buradakileri okumama rağmen düzelmedi 1.cisi start/run/msconfig/startup/uac böyle bir şey yok msconfig te 2.cisi bilgisayarın admin kullanıcısın izni tam olarak nedir nereden nasıl yapılır çözemedim....................

aynı sorun bendede var fakat buradakileri okumama rağmen düzelmedi 1.cisi start/run/msconfig/startup/uac böyle bir şey yok msconfig te 2.cisi bilgisayarın admin kullanıcısın izni tam olarak nedir nereden nasıl yapılır çözemedim....................
birincisi> UAC Burda arkadasin belirttgi gibi servisler bölümünde C:\Windows\System32\UserAccountControlSettings.exe
ikincisi> admin izni=Yönetici izni (onayi ) bu izinler yerel grup ilkelerinde siralanmis olup gpedit komutuyla acilir, burdan yeni kullanici veya varolan kullanici grubuna göre yetkileri kisitlanir veya cogaltilir bahsi gecen konuda zaten yönetici grubunda olan kisi ise!! admin demekdir,ayrica degistirilmek isetenilen klasör veya dosya sag tiklayip özelliklerden (GÜVENLIK) Bölümünde KIMIN DEGISTIRME KOPYALAMA OKUMA,, veya tümü üzerinde
tam yetki​
YAPMA HAKKI OLDUGU görülür, baska soru,? yoksa simdilik kolay gelsin,

Geri