yardım....!windows update

exorcims

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar,

dün akşam format attım bilgisayarıma ve dün akşamdan beri bu prooblemle uğraşıorumm...!

Msn messenger'da oturum açarken ""kişi listeniz kullanılabilir değil"" yazıyor ve oturumu açmıyor.. ebnde biraz internette araştırma yaptım ve bu araştırma sonucunda işletim sistemini güncellemessen böyle sorun çıakrıyormuş...! bende update etmek istedim ama aşağıdaki gibi bi sorun çıkarıyor:(:( lütfen yardım edin kaç sattir uğraşıorum:(:(:(

out.php

Allah Kolaylık versin ...

anlamış değilim ..

güvenlik duvarı dahil herşeye baktım... ayrıca bir kere değil belki 100 defa denedimm... ayriyeten o kadar format attım hiçbir zaman böyle bir probelm yaşamadım:(

burayada baktım, hepsini teker teker yaptım nedne olmuypr anlamıorum:(:(

panik yapılacak bir durum yok bence internet hatlarında bir sorun olmuştur Başka sitelere girerken sorun yaşamıyorsan dns numaralarını kontrol et

hayır diğer sitelerde hiçbir sorun yaşamıoyrum...!:(

o zaman neden msn messenger""kişi listesi kullanılabilir olmadığından oturum açılamıyor "" diyor:S:S

benzer bir durumu bende yaşamıştım bilgisayarda benden başka herkes msn açabiliyordu benim açmama izin vermiyordu şifremi belli bir süre içinde değiştir diye bir seçeneği işaretlemiştim msn de bir gün kullandırmadı ertesi gün şifrenizi yenileyin diye uyardı. DNS numaralarını kontrol et ve modemi kurman gerekiyorsa onu da kur umarım dediğim gibidir

sadece kendi msn adresimi değil,herkesinkini denedim ama hepsinde kişi listesi kullanılabilir yasıyor:S:S dns'leri kontrl edicem şimdi..!

dns leri kontrol ettiğim ahlde olmadı, en güzeli tekrar format atmak:(

Geri