yardım:Vistada dowland yaparken sorunum war

aykan67

New member
Reaction score
0
Benim sorunum şu neti 2 kisi kullanıyorus fakat normal olarak indirme hızımız 100 olması lasımken ilk pc de öyleydi bunda 60 oluyor 5dk icinde indirme hızı 10 a kadar dusuyor normalde 10 dk indirecegi seyi 1 saatte kadar uzuyor yardım edin lütfen wirress ten baglanıyorum anlamadım gitti kafayi yiyecegim vista sınırlamamı getirmiş buna anlamadım gitti

Arkadaşım Eğer DownLoad Yaptığın Yer RapidShare iSe RapidShare'in Free KuLLanıcıLara Getirdiği Limit Var, Diğer SiteLerin De Kendi SunucuLarındaki YetersizLikten DoLayı DownLoad Hızında Düşme OLabiLir. VistayLa iLgiLi Hiçbir ProbLem Yok Yâni Ondan Şüphen OLmasın.

birde wireless dan bağlanıyosan onun yavaşlığı olabilir yani kablosuz olduğu için ve de senin bilgisayarına uzaksa

kardes kullandin internet hizi onemli yane adsl hizin 1024 kbps kullaniosan yane 1mb internet hizin warsa ki cogu kisinin tarifesi ole senin indirme hizin max 130 larda olur ama diosun ki 2 makine birden kullanioz eeee ikinizde dosya cekiosaniz o ne kadar yuksek hizla indiriosa seninki kalanla yetinmek zorunda olujaktir benim ewde 2 laptop war anlattin sey zaten bariz belli oluo hatta boswer ayni anda 3-4 degisik dosya indir gorejen ki hiz o oranda dusuo sonucta ayni modemi ayni internet agini kullaniosunuz

Geri