yardım plz maydaymayday

SaD@LaYn

nYaL@DaS
Reaction score
0
sevgılı arklarım bende sımdı ınternerdownload manager var tamam mı sımdı onda kuyruk olusturuyom ben sıraya koyuyom zamanlamadan basıyom kuyrugu baslatı guzel guzel 34 kb/sec de ındırıyo bazen 39 yapıyo 256 adsl var sımdı ben bu kadar hızlı ınmesını ıstemıyom 8 kb/sec de ındırsın neden ıstemıyom kasım kasım kasılıyo bu kılerden cıkardıgım makıne ınternette sorf yapamıyom gelıyom seceneklere baglantıyı 14,4 k yapıyom gene 34kb/sec le cekıyo gıcık oldum cekmesın ya napmam lazım yardım edın bana sevgılı arklarım ben uyuyacagım zaman eskı halıne dondururum onu maksat zamandan tasarruf sorf yaparken dosyada ınsın anladınız demı ay lav yu ay lva yu

256 hızda 34 le indiğini ilk defa sende duyuyorum:)

yalanmı soylucegım jackalcıgım aşk olsun kacla ındırmem lazım azmı ındırıyom ahanda 32 ye dusdu bak nazar degdı ınternet download manager dıyoz ole ındırıyo ben napayım yokmu bunu 8 le ındırebılmem ıcın bı yontem ya ahanda bak 36 cıktı hehe

al6tq.jpg

istediğin şey flashgette mevcut hız limitine uy sekmesine tıklayınca yavaş indiriyor

bende download manager kullanıyorum baktım
seçeneklere bi bağlantı ayarı var onu da denemişsin başka yöntem var mı bilmem

başlık süper fakat 32 ile inmez sodalay gardaşımız salan sölemez

download manager'ı hemen ındiriyorum valla cok hızlıymış flash'dan bile hızlı ya ınanamıyorum.
neden denememişim sanki daha önce:pp

yaw sevgılı arklarım benım ben dıyom yawas ındırmem lazım sorf yaparken kasım kasım kasılıyo
sız dıyonuz super ındırıyo hay allam ya yokmu bana care bulacak flash get kullanmam ben download managerdan vazgecmem benı hıc yarı yolda komadı sagolsun derımderım fırefox ınternet download manager linux ay lav yu hehe bıde nod32 dıyım barı bu kılerdekı makınaya en az kasan vırus programı

Sado öncelikle ay lav yu...
Ana ba ba ba ba ba bak 40 kbps ile download ediyon gözlerim yaşardı walla :(
Ben bi downloada başladım mı 1-2 kbps ile indiriyom ve 1 aya anca bitiyo :eek:
Sen Flashget'e terfi et bence Türkçe desteğide var yarı yolda bırakmaz bende
download manager'ide denedim ama en iyisi Flashget rakip tanımam... :mad:

HEHE TURKCE DESTEGI BUNDADA VARKINE AHANDA GORMUYONMU URL EKLE DOSYA EKLE YAZIYO TURKCE :p FLASGETE HUY OLUYOM BEN O DALGALARI YESIL YAPIYO YA DOLDURUYO NE GEREK VAR SANKI HARDISKIMI INCELIYOM ABARTMISLAR BU NARIN ZARIF KIBAR TEST YAPIN VALLA EN AZ 1 LE 2 KB FLASHGETE TAKAR AY PARDON GEÇER

Aldıgın server ın hızınada bağlı kaç kişi bağlanmış kaç kişi download ediyor bunlarıda göz önünde bulundurmalısın.

edıyom sevgılı arkım bı ben cekıyom ben hızlı gelmesın ıstıyom 5kb 8 kb le gelsın dıyorum sorf yaparken zorlanmayım yanı yoksa tum verıler downloada gıdıyo ondan sey ettım ben

Geri