yardım otomatik gelmiyo

crazymecnun

OYUN DELİSİ
Reaction score
0
arkadaşlar ne takarsam takayım hafıza kartı cd ve ya flash disk bunlar otomatik gelmiyo

yeni format attım eskiden yoktu böyle bi sorun nasıl yapmam gerekli yardımlarınız BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

clone cd veya clone dvd programlari gibi imaj alma programlari kullanıyorsan surucuyu otomatik kullan secenegi kapatilmis olabilir

degilse

CD rom dan bir bilgi alacaksiniz ve cd rom otomatik men aciliyor gereksiz onca ugrastan sonra ulasabiliyorsaniz bilgilere bu tam size göre bir defaya mahsus olmasini istiyorsaniz cd romu acarken SHIFT e basili tutun ayrica bu yöntem bilgisayarinizin diger yan aygitlarini okumasini engelliyeceginden bilgisayariniz daha hizli açilis yapar! XP home için devamli bu uygulama çalissin istiyorsaniz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Current-ContrlSet\services\cdrom anahtarini etkinlestirin ve pencereye sag tiklayin ekrana gelen autorun kaydina çift tiklayin ve degeri 0 yapin!! professional için ise Baslatà Çalistirà gpedit.msc à bilgisayar yapilandirmaà yönetim sablonuà sistem dizini etkinlestirmeà buradaki otomatik çalistir deaktivite edin ve tamam diyin
---------------------------------------------------------------------------------------------------
CD OTOMATİK ÇALIŞTIRMAYI GEÇİCİ VE KALICI DURDURMA
CD takılırkan shift e bas okuma bitince bırak kalıcı olarak durdurma....
sistem /cd-rom seç özellikleri tıkla /ayarlar/otomatik ekleme uyarısı kutucuğunun işaretini kaldır.

Kontol panelinden Vista ise eger!! Donanim &Ses bölümünden otomatikgösteri>tüm aygitlar icin ayarla (ilk kutuyu) isaretleyip veyahut Standart seceneginden (en son kutu)ya isaret koyup gösteri ok' le ,tüm sürücülerin aktüel dvd -usb-sd sürücüler oldugunu varsayarak yola cikacak olursak!!
kayit defterindeki degeri seninkiyle karsilastirabilirsin!! Farkli ise degeri degistir derim,,kolay gelsin
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=dword:00000091

Geri