yardım ltf

kocak37

New member
Reaction score
0
arkadaşlar benim xp im orjinal fakat evimde internet olmadıgı için kayıt yaptıaramıyorum illagal programlarını denedim olmuyor yardım ederseniz sevinirim

internet bağlantısı kullanmıyorsan sorun olmaz orjinalmiş degilmiş bağlantı kurdugunda aktifleştirirsin böyle kullan bir sıkıntı olmaz vista ise internete baglayıp aktifleştirman lazım yoksa 30 gün içinde hatalar başlar

windows yüklü harddiskini internet bağlantısı olan bir bilgisayara bağlayıp senin harddiskten pcyi açmak windowsu kayıt etmek ve harddskini eve geri götürmek çözer herhalde..

orjinal xp lisansiniz varsa neden illegal programlar! Bunu baglantiniz oldugu zaman aktif ederek haledebilirsiniz bunun icin xp serialiniz donanimlarinizla MICROSFT DAN onay ALMAK ZORUNDADIR update yapamayip da verim alamiyorsaniz kaldirin PC nizi götürün bir hayirsever internet baglantisi olan tanidiginiza OrdanN iki dakika baglanip, update leri yükledikden sonra tekrar alip eve gelin :) böylelikle etkinlestirmis olacaksiniz ! Ama sizin tam SIKINTINIZI anlayamadim,,hangi programlari kullanirken sorun yasiyorsunuz Muhtemelen cogu programlar online olmadigi zaman destek alamadigindan sorun cikariyor böylelikle bir an evvel gecis yapip internet baglantisi uygunsa bulundugunuz eve baglayin, KOLAY GELSIN IYI FORUMLAR;

Geri