yardım lütfen

Evil_666

New member
Reaction score
0
arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Böyle bir sorunu nerede açamadığımı bilemediyim için burada açtım. HP HDX 16 Noutbuku nasıl format edebilirim? CD-yi takıyorum tüm işlemleri kuruyorum ama formatın nereden olacağını bilemiyorum. bir sistemi yazdıkda o biri sistem silinmiyor Windows Old diye kayıtda kalıyor. yardım lütfen

hp marka laptoplarda recovery vardir... yani cd den deilde baslangicta f11 secenegi gorulur sistem baslarken f11 e bastiginda format bolumunu goreceksin... sen ustune kurmussun o yuzden eski sisteminin yedegini almis... dedigim gibi senin laptopda recovery olacak D de... googleden hp recovery yapma yaz... ordan nasil format atacagini bulursun

recovery var ama ben C-yi formatlamak istiyorum

HP recovery-yi nasil kullanacagimi birisi söylesede iyi olur. Ben anlamıyorum bu recovery-den

peki recovery nasıl kullanıcam giriyorum içine boş bir dosya çıkıyor

Recover (Sistem kurtarma) işlemi nasıl yapılır ?
Cihazınızın yazılımında bir problem oluştuğunda kendi içerisindeki menülerden yada menüleri aracılığıyla oluşturulan CD yada DVD 'lerden sistem kurtarma işlemi yapılabilir. Bu sayede bilgisayarınız, ilk alındığı zamanki haline geri dönecektir.
Sistem Kurtarma(Recovery) işlemini yapabilmeniz için aşağıdaki yöntemlerden birini seçebilirsiniz.
Yöntem 1:
Başlat düğmesine tıklayınız.
Tüm Programlar ’a ve ardından Recovery Manager ’a tıklayınız.
Recovery Manager ’a tıklayıp programı çalıştırınız.
Recovery Manager (Kurtarma Yöneticisi) penceresinde Advanced Options (Gelişmiş Seçenekler)’e tıklayınız.
Sistem Kurtarma (System Recovery) seçip İleri yi tıklayınız.
Ekrandaki yönergeleri izleyiniz.
Yöntem 2:
Bilgisayarınızı kapatıp açınız.
Ekranın en altında Press <F11> for recovery (Kurtarma için F11 tuşuna basın) mesajı görünecektir.
Recovery Manager (Kurtarma Yöneticisi) 'i seçiniz.
Recovery Manager (Kurtarma Yöneticisi) penceresinde Advanced Options (Gelişmiş Seçenekler)’e tıklayınız.
Sistem Kurtarma (System Recovery) seçip İleri yi tıklayınız.
Ekrandaki yönergeleri izleyiniz.
Not: Bilgisayarınız ilk açılış haline, orjinal sistemine geri dönmüş olacak ve diğer bütün veriler silinecektir. İşlemi gerçekleştirmeden önce önemli ve silinmesini istemediğiniz tüm bilgilerinizin yedeklerini harici bir ortama almanız gerekmektedir.

kardeşim tüm programlarda recovery manager diye bir şey yok

arkadaşlar elinde recovery manager olan ve ya onu geri döndermek için program varsa yardımcı ola bilirmi?

sen d yi sildin mi daha onceden ? yada bilgisayar baslarken f11 secenegin gelmiyor mu ? birde kullandigin isletim sistemin ne ? xp mi vista mi windows 7 mi ? zaten buyuk ihtimalle baska cd ile windows yuklemesi yaptigin icin recoveryi goremezsin... ama acilista f11 secenegi olmasi gerekli

hayir d-ni silmedim. D-ye hiç bir şey yapmadım. şimdiki vista öncekide vistaydı ama arada olan farkları ayrı. F11 tuşu gelmiyor basincada Recovery okunmak gibi geliyor ama normal vindousa dönüyor şimdi Recovery manageri yükledim bilmiyorum onunla bir şey yapa bilicem ya yok.

hayir d-ni silmedim. D-ye hiç bir şey yapmadım. şimdiki vista öncekide vistaydı ama arada olan farkları ayrı. F11 tuşu gelmiyor basincada Recovery okunmak gibi geliyor ama normal vindousa dönüyor şimdi Recovery manageri yükledim bilmiyorum onunla bir şey yapa bilicem ya yok.

recovery ozelligini bozmussun... ama benim sana tafsiyem windows 7 kullanman... yada illa vista kullanicam dersen.. en yakin bilgisayarciya git recovery ozelligini tekrar yapilandirsinlar.. eger windows 7 kullanicam dersen forumumuzda windows 7 bolumunde istedigin herseyi bulacaksin

bu recover-i geri getirme filan yokmu ve ya onun gibi bir iki tane program olada geriye atayım. servise gittim benden 150 dollar istedi. arama yaptım çözümü varmış lütfen anlayışı olanda yardımda bulunsun

Creator ile yazıyorum diyorku yazılan bölüm bulunmadı

Geri