Yardım Lütfen...

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Arkadaşlar..

Bilgisayar'a Hiç Bir Şekilde Anti-virüs Veya Benzer Program Yükleyemiyorum...

Bilgisayar Virüs'ten Geçilmiyor Format Attım 2 Kere Gene Düzelmedi...

Görev Başlatıcı Devre Dışı Bırakıldı Diyor...

Anti Virüs Programından Kaynaklanmıyor...

Önce Eset Nod 32 Denedim Silinmiyor Üzerine Kaspersky Kurdum Yine Aynı Şekilde Program Kurulu Gözüküyor Ama Taratmaya kalktığımda Program Açılmıyor...

Yardımlarınızı Bekliyorum...

bütün hdd ye bulaşmış olan virüs sen ne kadar format atarsan at yine yayılır yani D:/ de varsa C:/ yine bulaşır ve sistem saatini değiştirerek internete bağlanmanı ve herhalgi ib virüs programı yüklemeni önler
tafsiyem bütün hdd ni biçimle.

Peki Başka Bir Yönetimi Yok Mu Hocam... Çünkü Yaklaşık 30 gb yakın müzik arşivi var.. + programlar + oyunları söylemiyorum... başka yönetimi yok mu :/

unut sen o arşivi =) virüs tüm pc ni kapLamıs =) SyStEmPrG'ın dediqi qibi Tüm hdd yi biçimLe sonra tekrar 2 böL =) yedek aLma format attıqın zaman aLdıqın yediqi yukLediqinde aynı sorunLa karsılasırsın =)

Not: yedek aLırsan harici Usb hdd'ye aL. bashka pc de tarat kaspersky + ad-awerea tüm virüsLerin silindiqinden emin olduktan sonra kendi pc ne atabilirsin yedeqini...

Sality.ae olabilir, bilgisayarda ne kadar exe varsa hepsine bulaşıyor....benim diğer bilgisayarda olmuştu aynı şeyler...ancak formattan sonra avira ile temizleyebilmiştim....

Peki Başka Bir Yönetimi Yok Mu Hocam... Çünkü Yaklaşık 30 gb yakın müzik arşivi var.. + programlar + oyunları söylemiyorum... başka yönetimi yok mu :/

:) benim niceee nicee arşivlerim gitti yenisini yapman uzun sürmicek emin ol

başka bi yöntem ben bilmiyorum ama diyeceğim virüs ün ne olduğunu bul mesela

görev yöneticisine gir uygulamalar a gir ve virüs.exe çalışıyor diyelim arama yaptır

ve virüs.exe yi bul yani bu bi örnek seninkinin ne olduğunu bulmak lazım

büyük ihtimal silinmeyecek unlocker programıyla sil yeniden virüs.exe diye bişey

çalışmazsa silindi demektir bi format at temize çıksın ama bu çok zorr bi yöntem

ben sadece bi kere başarılı oldum o da autorun virüsüydü .

GHost'la Felan Yapmaya Kalksak ??

Ona'da geçtim.. Görev Yöneticiside Başlatılamıyor Devre Dışı Diyor.. Ayarlıyorum.. Tekrar aynısını Veriyor... Regedit Açılmıyor.. :S

Dediğin Gibi Olsa Keşke Arşivi Yapana Kadar Anam Ağladı.. :/

Bütün .exe Lerine Bulaşıyor O Virüs Hepsini Silmekten Bşka Çaren Yok Oyunlarına Programlarına Felan Hepsine Bulaşmış Durumda Şuan Ve Komple Silmeden Geçmez Şuan Alternatif Bir Çözümü yok

Peki Zarar'ı Olur Mu Bilgisayar'a Bu Virüs'ün...

Yani İP Çalınması Veya Bilgisayar'daki bilgilerin Çalınması Gibi.. ???

yok sanmıyorum bu tarz virüslerin amacı bizim de dediğimiz gibi arşivlerini yok etmek

ve senin kafanı bozmak o kadar sana dediğim gibi yeni arşiv oluşturman zor olmaz

2. bi tafsiyemde eset smart security den şaşma

Geri