yardım lütfen ..

ustha

New member
Reaction score
0
aslında bunu nereye açacağımı bi türlü bulamadım burası iyi olur dedim..bir resim var bnde rapide upload yaptım sayfayı prt scr tuşundan kaydettim ama şimdi download linkini tam seçemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

öncelikle Merhaba .
görebildigim kadariyla mavi zemin üzerindeki (mouse ile isaretli )Download linkin oluyor. indirme linki yani bunu copy yapip yada direk üzerine TIK lamak suretiyle rapidshare Serverinden baglanip free veya Premium seceneklerden Down edebilirsin 10, Defa indirildikden sonra colect zone veya premium üyelik yoksa otomatik olarak bu sayi doldugunda rapidshare serverinden silinir

bir altindaki Yükledigin resim vs.ise silme Linki oluyor yani üstdeki link indir altindaki SiL mek icin linkdir. ayrica Resimlerini tynpic.com upload sitesinden denersen forumda görüntülenme kolaylasir,

not >vista veya Win 7 kullaniyorsan eger prinnt screnn yerine Snipping Tool diye bir ekran alntisi yapan program mevcut baslat calistira Yazdiginda kolaylikla görev cubuguna kisa yol atabilirsin ! onunla daha kolay ve gelismis ayarlariyla masa üzerindeki görüntüyü istedigin bölgeden baslatarak secme sansina sahip olarak da alabilirsin,, kolay gelsin

baba herhalde eksik anlattım..dediklerinizi biliyorumda ben o linki o an indiremdim linki kopyalamk için bu sayfayı kaydettim şimdi link okunmuyor okuyabilen varmı diye çünkü bende net görünmüyor daha net okuyabilen arkadaş varsa diye sormuştum cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim özellikle Boschwer arkdaş çok yazmış hakkını helal etsin

valla hocam varda net değil belki benim teknik özelliklerden o yüzden sordum belki daha kaliteli görüntü elde edebilecek arkadaş vardır diye..

Maalesef bmp formatında kaydettiğin için çözünürlük gayet berbat bi şekil almış
değiştirmek imkansız...
Sendeki resmi rapide upload edip, yada tinypic.com a bide öyle denesek...
prt scr yaptıgın zaman normalde ekranın kaçsa o pixel de kaydeder...
Özellikle sende cep telefonu boyutlarında kaydetmiş demkki sende aslı ve daha büyügü var...
Temp yada geçici klasörlere bi bakmanı tavsiye ederim..

ewet tarif ettikleri mavi yer zaten yazıyor orada download linki diye, birde collector hesap aç yoksa bir gün içinde siliniyor linkler. forumda var konusu

saolun msjlar için de olmadı artık bşy upload edince collector hesabımı açmayı unutmayacamm ...

Geri