yardım lütfen....!!!

cihanito

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kusura bakmayın bu konuyu nereye yazacağımı bilemedim,ama acil olarak yardımınıza ihtiyacım var...( laptobumda windows açılımı sonrası ''scvhsot.exe windows tarafından bulunamıyor'' hatası veriyor,incelediim kadarıyla diğer siteleri msconfig den sonra başlangıçtan kaldır diyorlar ama benim başlangıç tabımda öle bişey yok ve şu an format atmadan bu şeyden nasıl kurtulurum hiç bi fikrim yok :S,en son virüs taramasından sonra bu şey hep çıkıo..umarım yardımıcı olabilirsiniz...

Windows'un kullandığı "svchost.exe" dir
harf hatası mı yaptın? eğer harf hatası yapmadıysan bahsettiğin dosya virüs...

büyük ihtimalle ki sende ki dosya scvhsot.exe
yapman gereken başlat---çalıştır---msconfig yazıp entera basman
Açılan pencereden windowsun bulamadığı girdiyi silmen problemini çözecektir

ewet yazarken hata yapmışım:) scvhsot.exe başlangıçta veren şey,dediğiniz herşeyi yaptım fakat msconfigden sonra açılan dosyada ne başlanıç tabında ne diğer tablarda bu dosya adını göremedim,bu acaba bahsettiğimiz programı benim virüs programım sildiğindenmi kaynaklanıyo? eğer deilse sistem yapılandırma yardımcı programında onu nasıl bulacağımı daha spesifik anlatırsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler.

ewet yazarken hata yapmışım:) scvhsot.exe başlangıçta veren şey,dediğiniz herşeyi yaptım fakat msconfigden sonra açılan dosyada ne başlanıç tabında ne diğer tablarda bu dosya adını göremedim,bu acaba bahsettiğimiz programı benim virüs programım sildiğindenmi kaynaklanıyo? eğer deilse sistem yapılandırma yardımcı programında onu nasıl bulacağımı daha spesifik anlatırsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler.

BAZEN AV LER tara ve temizle veya otomatik tarama komutunda yakaladığı virüsü silmesi belirlenmişse virüs bulaşmış dosyayı veya uygulamayı temizleyemeyince
onunla beraber siler özellikle nod32 (gerçi nod32 silinsinmi diye soruyor tabi uyarı göster seçiliyse) benim 2 kere başıma geldi cd yi takıp onar
düzeliyor

bilgisayarın açılışta verdiği hatanın ekran görüntüsünü ekleyebilir misin

tam olarak nasıl eklicem bilemiorum ama size harfiyen yaziim'SCVVHSOT.exe'Windows tarafından bulunamıyor.İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.Bir dosya aramak için Başlat düğmesini tıklatıp Ara'yı tıklayın.' tam olarak böyle ve altında ''tamam'' seçeneği var sadece... ayrıca Ctrl,Del,Alt yaptığım zaman ''Görev yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı'' diyor..(detay:wireless internet kullanıyorum,nod 32 ve adware kullanmaktayım,laptobumda belli bir yavaşlama var)

qq729y.jpg

Linktek iregister kaydını indirip çift tıkla daha sonra pc tekrar başlat.
Bu görev yöneticisinin açılmasını sağlayacak.
http://windowsxp.mvps.org/reg/EnableTM.reg

Bahsettiğin dosya windows'a ait değil, sisteminde virüs var

saolasın yardımın için işte sorun tam olarak bu:)

kardeş sistemine virüs bulaşmış o yüzden ne kadar uğraşsan boşuna yani virüsü karintanaya alıp biraz kullanırsın ancak virüs system32 deki bir dosyaya bulaştığı için formatı bassan daha kolay ve temiz olur zaten onu düzeltene kadar formatını çoktasn tamamlayıp leptabını kullanabilirsin :)
bendede oldu aynısı ben formatla 30 dk. da halletim
:)

teşekkürler sen bence o resmi silip süpermeni koy her yardım isteyene uçarak gidiyosun:clap

ben bunu görmüştüm ancak profil resmi olarak anlamıştım
peki hangi uzantılıyı ekleyecez http mi url mi ne? onuda söylersen

eğer foruma mesaj olarak resim ekliyceksen image code yazan yi al Yok avatar için diyosan Link yazan http adresini al

Geri