yardım lütfen nero kuramıyorum

msamaa

New member
Reaction score
0
nero 8 ve 7 yi denedim kurarken sorun olmuyo key numarasını kabul ediyor ancak yeniden başlatınca nero çalışamaz eksik kurulum veya geçersiz şifre diyor birçok şifreyle denedim olmuyor patent aktivasyon dosyasını siliyorum yine olmuyor lütfen bir bilen varsa yardım etsin teşekkürler

nero 8 ve 7 yi denedim kurarken sorun olmuyo key numarasını kabul ediyor ancak yeniden başlatınca nero çalışamaz eksik kurulum veya geçersiz şifre diyor birçok şifreyle denedim olmuyor patent aktivasyon dosyasını siliyorum yine olmuyor lütfen bir bilen varsa yardım etsin teşekkürler

Arkadaşım ilk önce pc'nden mevcut nero kalıntılarını
BURADAN
indireceğin küçük nero temizleme aracıyle mevcut neroyu kaldır.
Daha sonra interneti kapat yani modemin fişini çek vs.. daha sonra nero 8'i setupundan kur serialini gir.daha sonra kurulum bitince interneti aç interneti açmadan önce program patent aktivasyon dosyasını pc'nde sağ alta atacaktır silemezsin kullanımda diyecektir .Neyse kurulum bitince interneti aç vemasa üstündeki nero kısa yoluna tıkla bir pencere açılıp program lisans sorgulaması yapmak isteyecek sayfaya ileri de kapat ve C>Program files>Comon files>Nero>Shared>NL3 klasörünün içinden patent aktivasyon ve lisans doğrulama html kısa yolunu sil bu kadar programı güle güle kullan. kolay gelsin

teşekkürler teknisyen umarım bu sefer olur

Geri